13.02.2024-09:48 (Son Güncelleme:13.02.2024-09:48)


1

Graham Dunlop adında bir İskoç, beğendiği bir ikinci el koltuğu almak için gittiği evde satıcının isteği üzerine 75 sterlin (yaklaşık 3 bin TL) verip katıldığı çekiliş sonucu 3 milyon sterlinlik bir villanın ve 250 bin sterlin (yaklaşık 10 milyon TL) para ödülünün sahibi oldu.



2

Graham Dunlop, internetten satın aldığı ikinci el deri koltuğu ücreti Alzheimer’s Research UK’e bağışlaması halinde ücretsiz olarak alabileceğini söyleyen bir kadından almak için yola koyuldu.



3

Graham sandalyeyi almak için geldiğinde, kadın sandalyeyi kendisine ücretsiz olarak vermek istediğinde ısrar etti ve rahmetli kocasının demans hastası olması nedeniyle Graham’ın ödeme yerine Alzheimer Araştırmaları için küçük bir bağışta bulunmasını rica etti.



4

Bağış sonucu aynı zamanda çekilişe katılan adamın hayatı değişti.



5

Graham Dunlop, yaşadığı olayı şöyle anlattı...



6

"Çekilişe katılmamın nedeni aslında oldukça rastgele. Bir süredir ev ofisim için bir koltuk arıyordum ve Gumtree'de bir koltuk belirdi. Almaya gittim ama geldiğimizde kadın para almayı reddetti. Bunun yerine, merhum kocasının demans hastası olması nedeniyle Alzheimer için bir hayır kurumuna bağışta bulunmamızı istedi."



7

Memnuniyetle bağış yaptığını belirten Dunlop, bağış yaptıktan sonra bir hayır kurumuna destek olduğunu fark edip Omaze ödül çekilişine katılmaya karar verdi.



8

Dunlop, 75 sterlinlik (yaklaşık 3 bin TL) bağışını Omaze isimli organizasyondan yapıp ödül çekilişine katılmaya karar verdi.



9

Çekilişi kazanan 52 yaşındaki adam, 75 sterlinlik ödeme karşılığında 3 milyon sterlinin üzerinde değeri olan muhteşem bir İspanyol villasının anahtarlarını ve ayrıca 250 bin sterlin nakit parayı kazanmış oldu.



10

İşte o muhteşem villa...



11



12



13

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr