Yüzünde İnanılmaz Bir Doğum Lekesiyle Doğdu!

Bebeğini kucağına aldığında doğum lekesini gören anne ağlama krizine girdi. Yeni doğum yapmış bu kadının tek düşündüğü şey çocuğunun doğum lekesini ameliyat ile sildirmekti. İşte o doğum o doğum lekesiyle doğan özel bebek…

08.10.2019-16:25 - (Son Güncelleme: 31.07.2021-17:20)

İngiltere’de yaşayan Ebony ve Jamie King çiftinin üçüncü çocuğu Harper, nadir görülen bir doğum lekesiyle doğdu. Harper’ın yüzünün neredeyse yarısı kahverengi bir doğum iziyle kaplıydı. Bu doğum izi dünyada sadece 20 binde 1 görülüyordu. 

ANNESİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Bebeğini kucağına alan 23 yaşındaki anne Ebony, kızının yüzündeki kocaman doğum lekesini gördüğünde adeta şoka girdi. Ağlamaya başlayan anne bebeğinin sevincini bile yaşayamıyordu. Tek düşündüğü şey çocuğunu bu doğum lekesinden kurtarmaktı. 

Ebony, kızının ilerde uğrayacağı zorbalığı düşündüğü için ağlamasını durduramıyordu. 2020 yılının eylül ayında doğan bebek için Ebony şöyle diyor: ‘Bebeğimi kucağıma verdiklerinde ilk gördüğüm şey yüzündeki doğum lekesiydi. Ağlamamı durduramıyordum. Sadece kızımın gelecekte yaşayacağı önyargıları ve zorbalıkları düşünüyordum.’  


TEK İSTEĞİ ÇOCUĞUNUN ZORBALIK GÖRMEMESİYDİ

Küçük Harper’ın doğum lekesi ona zarar vermiyordu ve vücudu sapasağlamdı. Ancak lohusa olan Ebony’nin o sırada tek isteği bebeğinin zorbalık çekmemesi olduğu için sürekli yapılabilecek ameliyatları araştırıyordu. 

Zaman geçtikçe sakinleşen Ebony, bebeğinin doğum lekesine alıştı. Harper’ın ebeveyenleri doğum lekesini sildirmekten vazgeçtiler. Harper büyüdüğünde kızlarının kendi kararını vermesini istediler. Anne Ebony King şimdi küçük bebeği için şöyle söylüyor:

‘Kızım çok özel bir doğum lekesine sahip ona her gün ne kadar özel ve güzel olduğunu söylüyoruz…’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal