Yüzü İnceltmek İçin Bunları Deneyin!

Estetik operasyonlara tonla para vermek ve daha önemlisi bıçak altına yatmaktansa evde kendiniz çeşitli egzersizler yaparak yüzünüzü inceltebilirsiniz. Sizin için yüzünüzü inceltebileceğiniz yöntemleri bir araya getirdik. İşte detaylar...

19.06.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-16:54) Yüzü İnceltmek İçin Bunları Deneyin!

Yuvarlak yüz hattına sahip olan birçok kişi yüzünü inceltmenin yöntemlerini araştırıyor. Yanaklarınızı inceltip yüzünüzü daha estetik ve ince bir görünüme kavuşturacak yöntemlere haberimizin içeriğinde ulaşabilirsiniz. Üstelik bunları hiç zahmete girmeden oturduğunuz yerden yapabilirsiniz.

ÖRDEK DUDAK HAREKETİ

Bu hareket ile yanaklarınızdaki ana kasları çalıştırabilirsiniz. Dudaklarınızı büzüp kapatın ve açın. Bu hareketi yaparken dudaklarınızı ileri doğru itin ki kaslarınız çalışsın. Bu hareketi 15 dakika boyunca tekrar edin.

GÜLÜMSEYİN

Ağzınızı gülümser gibi açın ancak üst dudağınızla üst dişlerinizi kapatmaya çalışın. Bunu yaparken de işaret parmaklarınızı elmacık kemiklerinizin üzerine koyun ve yukarı doğru itin. Bu şekilde 30 saniye boyunca durun. Bu hareketi 10 tekrar yapabilirsiniz.

DUDAĞI SAĞA SOLA YAMULTUN

Hoşunuza gitmeyen bir duruma tepki veriyormuş gibi dudağınızı yamultun. Dudağınızı çenenizin önce soluna daha sonra da sağına doğru kaydırın. Bu hareket boyun kaslarınızın çalışmasını da sağlar. Bunu 15 dakika boyunca tekrarlayın.

BALIK DUDAK HAREKETİ

Yanaklarınızı içeri doğru çekerek dudaklarınızı öne çıkarın. Ardından kafanızı arkaya eğip çenenizi tavana doğru uzatmaya çalışın. 10 saniyelik periyotlarla bu hareketi 15 kez tekrar edin.

GÖZLERİNİZİ SIKICA KAPATIN

Gözlerinizi sıkıca kapatarak yanaklarınızdaki yağları yakabilirsiniz. 3 saniye boyunca gözlerinizi sıkıca kapayın ve açın. Bunu 15 kez tekrar edin.

ÇENENİZİ OYNATIN

Çenenizi üst tarafa doğru oynatın. Bunu yapabildiğiniz kadar yukarı doğru yapmaya çalışın. Bu hareketi 15 kez tekrarlayın.

ÖPÜCÜK ATIN

Sevdiğiniz birini öpüyormuş gibi bir sağa bir sola öpücük atın. Bunu hareketi 15 kez tekrarlayın.

AĞZINIZI AÇIP KAPAYIN

Dilinizi alt dişlerinize dayayarak ağzınızı açabildiğiniz kadar açın. Bu hareketi 15 kez tekrar edin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal