02.01.2022-11:41 (Son Güncelleme:02.01.2022-11:41)


1

Yusuf Yazıcı hakkında son günlerde ortaya atılan transfer iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.



2

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de istediği kadar forma şansı bulamaması nedeniyle mutsuz olduğu öne sürülen Yusuf Yazıcı'nın takımdan ayrılmak istediği öğrenilmişti.



3

Yusuf Yazıcı'nın Fransız ekibi Lille'den ayrılacağı yönündeki iddiaların ortaya atılmasının ardından özellikle Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın oyuncuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği iddiaları büyük bir ses getirmişti.



4

Milli yıldızımız Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, oyuncusu hakkında son günlerde ortaya atılan iddialar ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;



5

Adem Cebeci : Yusuf gibi oyuncular her zaman oynamak ister. Yusuf da sahada olmak istiyor. Oyuncunun belli bir marka değeri var. Lille, bunların düşmesini istemiyor. Lille Başkanı, Yusuf'un yüzde 100 oynayabileceği bir kulüp varsa, oraya göndermeye sıcak bakıyor.



6

Adem Cebeci : Fatih Hoca, Milli takımda Yusuf'a ilk 10 numarayı veren kişi. Hocanın Yusuf ile alakalı düşüncelerini biliyorum. Kendisini çok seviyor ve ilgi duyuyor.



7

Adem Cebeci : Trabzonspor, Yusuf'u satarken bir madde koydu. Olası bir Türkiye'ye geri dönüşte, ilk hak Trabzonspor'un. Trabzonspor'un izni olmadan biz de kimseyle anlaşmayız. Bir tarafta doğup büyüdüğü ve kaptanlığını yaptığı bir kulüp var. Diğer tarafta Fatih hoca var, ona çok büyük bir saygısı var. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR