01.01.2022-17:23 (Son Güncelleme:03.07.2022-09:23)


1

Şampiyon hız kesmiyor

Şampiyon hız kesmiyor

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor transfer hamlelerini sürdürüyor. Takımda son olarak gündeme gelen isim Kongolu stoper Mbemba oldu.



2

Düğmeye bastılar

Düğmeye bastılar

Bordo mavililer Porto ile sözleşmesi sona eren Kongolu oyuncu Mbemba için düğmeye bastı. Takımla yolları ayıracak olan oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği öğrenildi



3

Oyuncuyu kadrolarına katmak istiyorlar

Oyuncuyu kadrolarına katmak istiyorlar

Takımla yolları ayıracak olan oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği öğrenildi. Yeni bir maceraya atılmak isteyen futbolcu için son olarak Süper Lig devi Trabzonspor devreye girdi. Şampiyon Trabzonspor'un yıldız oyuncuyla stoper bölgesini güçlendirmek istediği aktarıldı. Bu anlamda futbolcunun transferi için temasların başladığı öğrenildi.



4

Teklife sıcak bakıyor

Teklife sıcak bakıyor

Futbolcunun gelecek sezon Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme ihtimalinden dolayı transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Bu anlamda oyuncuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.



5

Futbolcunun kariyeri

Futbolcunun kariyeri

Futbola ülkesinin Etanchéité takımında başlayan oyuncu ardından Belçika ekibi Anderlecht'in alt yapısına gitti. Sonrasında ise takımın A seviyesine yükselmeyi başardı.



6

İngiltere'de oynadı

İngiltere'de oynadı

Başarılı performansıyla ardından İngiliz ekibi Newcastle'ın yolunu tuttu. Newcastle takımında sergilediği oyunla Portekiz ekibi Porto'nun yolunu tuttu. Futbolcu şimdilerde ise boşta bulunuyor.



7

Önemli başarılar yaşadı

Önemli başarılar yaşadı

Kongolu yıldız kariyerinde 2 kez Portekiz Lig'i 2 kez Portekiz Kupası, 1 kez Belçika Ligi, 2 kez Belçika Süper Kupası'nı kazandı. Bu anlamda futbolcunun kariyerindeki kupalar dikkat çekmekte.



8

Gelişmeler yakından takip ediliyor

Gelişmeler yakından takip ediliyor

Yıldız futbolcunun kariyeri ile ilgili alacağı karar gerek Trabzonspor takımı gerek Trabzonspor taraftarları tarafından yakından takip ediliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR