Yusuf Yazıcı: Letonya Maçı Nazarlık Oldu

Milli Takımımızın yıldız isimlerinden, Avrupa'da bizi gittiği günden itibaren gururlandıran Yusuf Yazıcı'dan Milli aranın ardından çarpıcı açıklamalar.

01.04.2021-12:22 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-12:22) Yusuf Yazıcı: Letonya Maçı Nazarlık Oldu

Milli yıldızımız Yusuf Yazıcı, 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynadığımız Hollanda, Norveç ve Letonya karşılaşmalarında göstermiş olduğu performansla ay yıldızlılarımızın harika performansında büyük bir rol oynamıştı.

Milli aranın sona ermesiyle birlikte açıklamalarda bulunan genç oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yusuf Yazıcı, yapmış olduğu açıklamalarda ;

LETONYA MAÇI NAZARLIK OLDU

Aslında çok güzel başladık. İlk maç, ikinci maç, takım olarak çok iyi mücadele ettik, skorlar da çok güzel oldu bizim adımıza. Son maç bizi biraz üzdü, o da nazarlık olsun. Yaptığımız bazı hatalardan ders çıkarırız diye düşünüyorum. Futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Beraberlik hem bizi hem de ülkemizi üzdü. İlk iki maçı kazandık ama o maçlara göre Letonya maçı biraz daha zayıftı. Nazarlık olsun diyelim. Gerçekten iyi gidiyoruz.

BİZ BİR AİLEYİZ

Sadece bir takım değil, aile olduğumuzu her zaman söylüyorum. Mutluyuz. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Güzel şeyler bizi bekliyor aslında.

ŞAMPİYONA RESMEN BENİ BEKLEDİ

Avrupa Şampiyonası beni bekledi aslında. Bizim için çok güzel olacak. Her futbolcunun, her gencin hayali hem milli takım forması giymek hem de böyle büyük turnuvalarda boy göstermek. Çok mutluyuz ve dört gözle bekliyoruz. İyi şeyler olacağını düşünüyorum.

PSG MAÇI İLE TOPARLAYACAĞIZ

Son maçımız biraz kötü geçti. Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Şimdi önümüzde PSG maçı var. Kupa maçı oynadık, kaybettik onlara karşı ama aslında kazanabilirdik. Bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Kazanırsak şampiyonluk yarışı için çok güzel olacak.

DEPAY'I TANIYORUM

Depay'ın penaltısında Uğurcan'a ben seslendim. Ben çapraz bağ ameliyatı olunca Memphis Depay ile İtalya'da üç ay birlikte kalmıştım. Onu çok yakından tanıyorum. Fransa'dan da onu iyi tanıyorum. Nasıl bir penaltı kullanacağını açıkçası biliyordum. Ondan Uğurcan'a beklemesi gerektiğini söyledim çünkü Memphis kaleciyi bekleyerek penaltı atıyor. Maçın içerisinde ters bir asist yaptım aslında.

ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Ben işime odaklanıyorum. Saha içerisinde aldığım sürede elimden geleni yapmaya çalışıyorum. O tabii ki de bir süreç. Transfer sezonuna çok zaman var.

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille forması ile birlikte, 26 karşılaşmada 7 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

24 yaşındaki genç yıldız, bu zamana kadar Milli takımda 30 karşılaşmada forma şansı giydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal