Burak Yılmaz: İnanın Kursağımızda Kaldı!

A Milli Takımımızın ve Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz'dan Milli ara ilgili ve Lille ile içinde bulundukları şampiyonluk yarışı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

01.04.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 01.04.2021-11:55) Burak Yılmaz: İnanın Kursağımızda Kaldı!

Milli Takımımızın kaptanı olan Burak Yılmaz, Mili arada oynanan 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında harika bir performans sergileyerek golleriyle takımı adeta sırtlayan Burak Yılmaz'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Burak Yılmaz, yapmış olduğu açıklamalarda ;

İNANIN KURSAĞIMIZDA KALDI

Üç maçtan önce bize 7 puan alacaksınız deseler, biz seve seve kabul ederdik ama son maç böyle olunca çok üzüldük. İnanın kursağımızda kaldı. Hocalarımız, oyuncular olarak biz çok üzüldük. Letonya maçındaki skoru hiç yaşamak istemezdik, herkesten özür dileriz. 9 puan olmalıydı ama kötünün iyisiyle bitirdik diye düşünüyoruz.

HERKESE SAYGI DUYUYORUZ

Avrupa Şampiyonası elemelerinde çok büyük bir başarı elde ederek son maçlar öncesi şampiyonaya katılmayı garantiledik. Bu, takımımıza çok büyük bir öz güven aşıladı. O maçların getirdiği öz güveni bu maçlarda da yaşadık. Tabii kötü geçen de bir Uluslar Ligi oldu. Her şeyi yapan biz olduk. İyi konsantre olduğumuz sürece her şeyi başarabileceğimizi düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası'nda ilk hedef gruptan çıkmak. Rakiplerimizin ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var. Herkese saygı duyuyoruz.

PSG MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

PSG maçı final niteliğinde bir maç ama daha 9-10 hafta var. Kaybetmek istemiyoruz. Bizim için 9 günde 3 maç yorucu bir süreç oldu. 2.5 günde 1 maç oynadık. Biz iyi hazırlanıp o maça konsantre olacağız.

35 yaşındaki tecrübeli golcü Burak Yılmaz, bu sezon başında katıldığı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille kadrosunda 20 karşılaşmada forma şansı bulurken 9 gol ve 4 asistlik bir katkı sağladı.

A Milli Takım forması ile ise toplamda 66 karşılaşmada forma giyen Burak Yılmaz, toplamda 28 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal