10.01.2022-17:40 (Son Güncelleme:10.01.2022-17:40)


1

Çaykur Rizepsor'un Trabzonspor'dan transferi Yusuf Sarı ile ilgili taraftarlar, 'Hangi takımlarda oynadı, kariyerinde kaç golü var, ne kadar maaş alıyor, nereli, kaç numarayı giyiyor, eşi kimdir?' araştırmaları yapmaktadırlar.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un geçtiğimiz günlerde ligin lideri Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Yusuf Sarı ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için derledik.



3

20 Kasım 1998 tarihinde Fransa'da dünyaya gelen Türk asıllı futbolcu Yusuf Sarı, Fransız alt yapısında yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselmiş ve Marsilya formasını terletmesinin ardından 2019-2020 sezonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un yolunu tutmuştu. Sol ayağını etkili olarak kullanan Yusuf Sarı, süratli, çabuk çalım atabilen bir oyuncu olarak gözlere çarpıyor.



4

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

20 Kasım 1998 tarihinde Fransa'da hayata gelen Yusuf Sarı, gurbetçi bir Türk ailenin çocuğu. Fransa'da küçük yaşlarda futbol hayatına başlayan Yusuf Sarı, Fransa'nın dev ekiplerinden Marsilya'nın alt yapısında yetişmesinin ardından takımında A takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. Süratli oyunu ve çabuk adam eksiltebilme özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı büyük bir potansiyel olarak gözükmekteydi. 2019 yılında Türkiye macerası başlayan Yusuf Sarı, Trabzonspor ile anlaşma sağlamış ve son olarak bordo mavili kulüpten geçtiğimiz günlerde Süper Lig'in bir diğer Karadeniz ekiplerinden biri olan Çaykur Rizespor'a imza atmıştı.



5

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Yusuf Sarı, Fransa'da Marsilya alt yapısında yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselmeyi başarmıştır. Ardından bir dönem Fransız ekibi Clermont'ta kiralık olarak forma giymiş ve son olarak 2019-2020 sezonunda 250.000 euroluk bonservis ücretiyle birlikte Trabzonspor'a transfer olmuştur.



6

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Yusuf Sarı kariyerinde Marsilya ve Trabzonspor formaları giyerken bu takımlarda A takım statüsünde toplamda 73 karşılaşmada forma giyerken bu mücadelelerde toploam 5 gol ve 7 asistlik bir katkı sağlamıştı.



7

HANGİ MEVKİİDE OYNAMAKTADIR?

HANGİ MEVKİİDE OYNAMAKTADIR?

Genç futbolcu Yusuf Sarı, sol ve sağ kanatta görev alabilmektedir.



8

EŞİ KİMDİR?

EŞİ KİMDİR?

Rizespor'un yeni transferi Yusuf Sarı, evli değildir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR