10.01.2022-16:50 (Son Güncelleme:10.01.2022-17:04)


1

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray'da takımın teknik direktörü Fatih Terim ile yollar bugün kulüpten yapılan resmi açıklama ile ayrıldı.



2

Sarı kırmızılılarda takımın teknik direktörü Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından yerine gelecek isim büyük bir merakla bekleniyordu. Galatasaray'da bu anlamda gündeme çok bomba bir isim düştü.



3

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından yerine gelecek teknik adam büyük bir merakla bekleniyordu. Sarı kırmızılılarda bu anlamda gündeme sürpriz bir isim geldi. Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine Domenec Torrent ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.



4

Galatasaray'ın el sıkıştığı aktarılan teknik adam Domenec Torrent'in yarın İstanbul'a gelmesinin beklendiği aktarıldı.



5

Yaşanan bu gelişmeler Galatasaray cephesinde büyük bir heyecanla karşılandı.



6

Galatasaray'ın teknik adamlık için anlaşmaya vardığı aktarılan Domenec Torrent'in kariyeri ise oldukça dikkat çekici. Teknik adam kariyeri boyunca; Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Pep Guardiola'nın yardımcılığını üstlendi.



7

Son olarak ise 2020'de Brezilya takımı Flamengo'da 4 ay teknik adamlık görevinde bulunan futbol adamıyla el sıkıştığı öğrenildi. İspanyol teknik adamın anlaşmasıyla ilgili net bilgilerin en kısa sürede açıklanması bekleniyor.



8

Sarı kırmızılılarda yaşanan son gelişmeler, başta Galatasaray taraftarı olmak üzere futbolseverler tarafından heyecanla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR