10.01.2022-16:16 (Son Güncelleme:10.01.2022-16:27)


1

Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi resmen sona erdi. Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmaısnın ardından Fatih Terim ile Burak Elmas'ın son konuşmasının detayları ortaya çıktı.



2

Galatasaray'da son yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Sarı kırmızılılarda son olarak takımın teknik direktörü Fatih Terim ile yolların ayrıldığı açıklandı.



3

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, Burak Elmas ile yaptığı son görüşmeden çıkacak karar merakla bekleniyordu. Galatasaray teknik direktörü ile Fatih Terim'in yapmış olduğu görüşme sonrasında tecrübeli teknik adamın takımla yoluna devam etmemesi kararı alındı. Burak Elmas ile Fatih Terim'in son yaptığı görüşmenin detayları ise ortaya çıktı.



4

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile kulübün başkanı Burak Elmas, Süper Lig'de alınan kötü sonuçların ardından kritik toplantıda bir araya geldiler.



5

Yapılan kritik görüşmeden sonra Burak Elmas, Fatih Terim ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. İşte o görüşmede konuşulanlar açığa çıktı.



6

Burak Elmas'ın, Fatih Terim'e 'Hocam gel Sportif A.Ş 'nin başına geç. Futbolu tamamen sana emanet edelim. Beraber belirleyeceğimiz bir teknik heyet Florya'da göreve başlasın. 3 yıllık bir plan yapalım. Altyapı dahil yeniden yapılandıralım. Bu gençlik projemizi geliştirelim' ifadelerine yer verdi.



7

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in bu teklife karşılık olarak, 'Şaka mı bu. Ben kariyerimi ortaya koydum. Bana nasıl böyle bir teklifle gelirsin. Asla kabul edemem. Bırakıyorum.' diyerek tepki gösterdiği ve istifasını verdiği aktarıldı.



8

Burak Elmas'ın bugün Fatih Terim'le yaptığı görüşmenin sonrasında Fatih Terim ayrılığı duyurulmuştu. Fatih Terim'in, Galatasaray ile bugün yollarını ayırması itibariyle 4. Fatih Terim dönemi de sona ermiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR