10.01.2022-14:25 (Son Güncelleme:24.02.2022-17:32)


1

BEŞİKTAŞ'IN PARLAYAN YILDIZI EMİRHAN İLKHAN

BEŞİKTAŞ'IN PARLAYAN YILDIZI EMİRHAN İLKHAN

Beşiktaş'ın alt yapısından A takıma yükselen genç futbolcusu Emirhan İlkhan ile ilgili taraftarlar, 'Hangi takımlarda oynadı, kariyerinde kaç golü var, ne kadar maaş alıyor, nereli, kaç numarayı giyiyor, eşi kimdir?' araştırmaları yapmaktadırlar.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın alt yapısının, öz kaynağının son ürünü olan Emirhan İlkhan, son haftalarda Türk futbolunun en çok konuşulan ve en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. İlk olarak Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı Süper Kupa finalinde görev alan 17 yaşındaki genç oyuncu Emirhan İlkhan, Antalyaspor'a karşı sonradan dahil olduğu oyunda sergilediği performansla futbolseverleri kendisine hayran bırakmayı başarmıştı.



3

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Beşiktaş'ın Süper Kupa finalini kazanmasında büyük bir pay sahibi olan Emirhan İlkhan, siyah beyazlı ekipte A takım formasını uzunca bir süre bırakmayacağının sinyallerini vermişti. Beşiktaş'ta Süper Kupa finalinin ardından Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Emirhan İlkhan, Rizespor ağlarına gönderdiği gol ile birlikte siyah beyazlı formayla ilk Süper Lig karşılaşmasında gol atma başarısını göstermişti. Beşiktaş'ta Antalyaspor ile oynanan Süper Kupa finali ve ardından oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasına damga vuran 17 yaşındaki Emirhan İlkhan ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için haberimizde derledik.



4

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

1 Haziran 2004 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Emirhan İlkhan, küçük yaşlarda Beşiktaş'ta alt yapı kapısından içeri girmiştir. Alt yapıda bir süre görev yapmasının ardından ilk olarak Beşiktaş U-16 takımına yükselen Emirhan İlkhan, sergilediği performansla hocalarını kendisine hayran bırakmış ve küçük yaşta Beşiktaş U-19 takımının formasını giymeye başlamıştı. Beşiktaş'ta eski Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yakından takip ettiği isimlerden biri haline gelen Emirhan İlkhan, Sergen Yalçın ve Önder Karaveli arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Beşiktaş'ta henüz 17 yaşındayken A takım kadrosuna yükselmiştir. Milli Takım'a küçük yaşta seçilmeyi başaran Emirhan İlkhan ilk olarak Türkiye U-16 kadrosu ve son olarak Türkiye U-18 kadrosunda görev almayı başarmıştı.



5

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki futbolcusu Emirhan İlkhan, siyah beyazlıların alt yapısında yetişmiştir. Beşiktaş'ta alt yapının ardından U-16, U-19 takımları giymiş ve ardından geçtiğimiz günlerde A takıma yükselmeyi başarmıştır.



6

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Emirhan İlkhan, Süper Lig'de çıktığı ilk resmi karşılaşmada Çaykur Rizespor filelerini havalandırarak kariyerindeki ilk golü kaydetmiştir. Beşiktaş'ta alt yaş kategorilerinde ise bu sezon toplamda 18 karşılaşmada 10 gol ve 2 asistlik bir katkı sağladı.



7

HANGİ MEVKİDE OYNAMAKTADIR?

HANGİ MEVKİDE OYNAMAKTADIR?

Emirhan İlkhan, on numara, sol ve sağ kanat pozisyonlarında görev alabilmektedir.



8

KAÇ NUMARALI FORMAYI GİYMEKTEDİR?

KAÇ NUMARALI FORMAYI GİYMEKTEDİR?

Emirhan İlkhan, Beşiktaş'ta 65 numaralı formayı giyiyor.



9

NE KADAR MAAŞ ALMAKTADIR?

NE KADAR MAAŞ ALMAKTADIR?

Beşiktaş ile profesyonel formasını geçtiğimiz aylarda imzalayan Emirhan İlkhan'ın şu an için ne kadar maaş aldığı bilinmemektedir.



10

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan'ın doğum yeri İstanbul olmasına rağmen ailesi Vanlıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR