Yusuf Güney, yargı dağıttı! 'Devletime bağlı olduğum için şimdi siz demokrat ben yandaş sanatçı mı oluyorum öyle mi?'

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla hükümete destek veren Yusuf Güney, fikir ve düşünceleri yüzünden ayrıştırmaya kalkanlara isyan etti. Yusuf güney, yaptığı sitem dolu paylaşımlarda bulunurken hükümete de destek mesajları verdi.

10.06.2022-12:25 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-12:25) Yusuf Güney, yargı dağıttı! 'Devletime bağlı olduğum için şimdi siz demokrat ben yandaş sanatçı mı oluyorum öyle mi?'

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla hükümete destek veren Yusuf Güney, fikir ve düşünceleri yüzünden ayrıştırmaya kalkanlara isyan etti. Yusuf güney, yaptığı sitem dolu paylaşımlarda bulunurken hükümete de destek mesajları verdi. Güney, "Bağımsızlığımız yolunda REİS’in yanında olmak her vatansever gibi benimde vazifemdir" ifadelerini kullandı.

"Şimdi siz demokrat ben yandaş sanatçı mı oluyorum öyle mi?"

Yaptığı paylaşımlar sonucu sosyal medyada gündem maddesi olan Yusuf Güney, siyasi görüşü için ayrıştıranlara cevap olarak, "Şimdi siz demokrat ben yandaş sanatçı mı oluyorum öyle mi?" ifadelerini kullandı.  


"Ülke bekasını düşünmek bazılarını rahatsız ediyor."

Yusuf Güney, siyasi görüşü yüzünden ayrıştıranlara karşı sitemini, "Eğer bugün muhalefet kanadında olsaydım alkışlayıp, saygı gösterecektiniz değil mi? Ama Devletime bağlı olduğum, ülke bekasını düşündüğüm için beni yandaş diye ilan ettiniz. Şimdi siz demokrat ben yandaş sanatçı mı oluyorum öyle mi?" ifadeleriyle belirtirken gündeme geleme gibi bir derdi olmadığını söyledi. Güney,  "Gündeme gelmeliyim gibi bir derdim yoktur. AK Partili Yusuf Güney, “yandaş sanatçı” diye yazanlar oluyor. Söylediğim her şeyi beni hedef göstermek ve linç ettirmek için kullanıyorlar. Devlete bağlı olmak, ülke bekasını düşünmek bazılarını rahatsız ediyor." açıklamalarında bulundu.

"Dolar 1 TL olmuş 40 TL olmuş hiç önemi yoktur"

Sanatçı Yusuf Güney, "Son dönemde Recep Tayyip Erdoğan’a karşı artan saldırılara karşı sessiz kalmak istemedim. Bağımsızlığımız yolunda REİS’in yanında olmak her vatansever gibi benimde vazifemdir. Bugün Reise daha çok sahip çıkmayacaksak ne zaman çıkacağız?" ifadelerine yer verirken, Güney, "Bu zor günler elbet gelip geçicidir. Bize yakışan bu zor günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında dimdik durmaktır. Devletimize sahip çıkmadıktan sonra Dolar 1 TL olmuş 40 TL olmuş hiç önemi yoktur." ifadelerini kullandı.


Yusuf Güney kimdir

Sanatçı Yusuf Güney, 5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen sanatçı, aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra'ya taşınan şarkıcı, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2005 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal