Yunus Mallı Trabzonspor’dan ayrılıyor mu? Trabzonsporlu Yunus Mallı Giresunspor’a transfer oluyor!

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor’da büyük bir hayal kırıklığı yaratan isimlerden biri olan Yunus Mallı ile yollar ayrılıyor. Yunus Mallı takımdan ayrılıyor mu? Giresunspor Yunus Mallı transferini bitirdi mi?

01.06.2022-10:38 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-10:38)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor’da son 2 sezondur hayal kırıklığı yaşatan isim değişmedi. Büyük umutlarla 2020-2021 sezonunda Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’dan Trabzonspor’a transfer olan Yunus Mallı, bir türlü bekleneni veremedi.

Ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın büyük umutlar beslediği, hatta zaman zaman forma şansı vererek kazanmak istediği Milli futbolcu Yunus Mallı’nın önümüzdeki sezon öncesinde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Geçen sezon da çok istemişlerdi

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden özellikle de Giresunspor’un kiralık olarak kadrosuna katmayı çok istediği Yunus Mallı için bir süre görüşmeler devam etmiş ancak taraflar anlaşma sağlayamamıştı.

Karadeniz ekibi transferi bitirecek!

Önümüzdeki sezon öncesinde ise bu kez takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yunus Mallı için yeniden talip olan Giresunspor’un bu sefer transferi bonservis ücreti ödemeden tamamlayabilecek olması elini güçlendiriyor.

Hakan Keleş transferi çok istiyor

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş’in kadrosuna görmeyi çok istediği Yunus Mallı’nın transferi için yönetime olumlu yönde rapor verdiği ve maddi imkanların zorlanmasını istediği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal