Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen Veronalı Mert Çetin transferi hakkında konuştu! Aldığı teklifleri resmen açıkladı

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da kiralık olarak forma giyen İtalyan ekibi Verona’nın başarılı futbolcusu Mert Çetin, önümüzdeki sezon öncesinde Süper Lig ve Avrupa’dan teklifler aldığını açıkladı. Mert Çetin, Süper Lig’e geri mi geliyor?

01.06.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-10:16)

Kayserispor’a geride bıraktığımız sezonun devre arasında kiralık olarak transfer olan ve sergilediği performansla da büyük bir beğeni toplamayı başaran Mert Çetin, kiralık olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte İtalyan ekibi Verona’ya geri döndü.

Mert Çetin'den transfer açıklaması!

25 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Mert Çetin’in İtalyan ekibi Verona’daki geleceği merak içerisinde beklenirken, transferde ismi Süper Lig ve Avrupa kulüpleriyle de anılıyordu. Demirören Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Mert Çetin, transfer süreci hakkında konuştu. Mert Çetin, yapmış olduğu açıklamalarda ;


'Kayseri'den önce aldığım teklifler...'

Almanya Bundesliga ve Fransa Lig 1'den teklifiler vardı. Kayserispor'a gelmeden önce Berna başkan ile konuştum. Ligin ikinci yarısı benim adıma iyi geçti. Oynamaya ihtiyacım vardı ve 12-13 maça çıktım. Kendimi çok güçlü ve hazır hissediyorum.

'Türkiye Kupası finalinde çok şanssızdık'

Hedefimiz geride bıraktığımız sezonda Türkiye Kupası’nı almaktı ama şanssız bir maç oynadık ve finalde kupayı kaybettik. Üzgünüz ve buradan ayrılırken kupayla ayrılmak, Kayserispor taraftarına kupayı hediye etmek isterdim. Gelecek sezonlarda Kayserispor'un başarılı olacağına inanıyorum. Kayserispor taraftarını çok sevdim. 6 aylık süreçte şehre karşı aidiyetimi hissettirdi. Onlara teşekkür ederim. İyi oynadığımda, sakatlığımda ve sahada her zaman bana destek oldular. Onlara teşekkür ederim ve belki bir gün yeniden diyelim.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal