Yunus Dönertaş kimdir, nasıl öldü? Ama kafamız nasıl güzel repliği sahibi Yunus Dönertaş neden ödlü, kim öldürdü?

Türkiye o video ile onu tanımıştı. ''Ama kafamız nasıl güzel.'' sözüyle tanınan Yunus Dönertaş öldü mü? Herkes piknik alanında çıkan kemiklerin Dönertaş'a ait olup olmadığını merak ediyor.

19.03.2022-14:20 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-16:28) Yunus Dönertaş kimdir, nasıl öldü? Ama kafamız nasıl güzel repliği sahibi Yunus Dönertaş neden ödlü, kim öldürdü?

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Zafer Mahallesi piknik alanında bulunan kemiklerin uzun süredir kayıp olan ''ama kafamız nasıl güzel ''repliği ile kendini tanıtan Yunus Dönertaş'a ait olmasından şüphelendiler. Yunus Dönertaş öldü mü?

Bir çoban koyunlarını otlatmak için çıktığı piknik alanında kemiklere rastladı ve hemen 155'e haber verdi. Olay yeri incemeleme ekiplerinin kemiklerin bir insana ait olduğunu kafatası ve 3 kemiğinin yanında iç çamaşırlarıda bulduğunu bildirdi. Daha sonra Adli Tıp incelemesi başlatan Çorlu İlçe Emniyet Müdür'ü bölge de kayıp olan insanlardan birine ait olabileceğini bildirerek, kayıp ilanında bulunan ailelerden DNA alarak eşleştirmeler yapıldı. 

Yunus Dönertaş öldü mü

Yapılan eşleştirmeler sonucu kemikler ''Ama kafamız nasıl güzel'' repliği ile fenomen olan 8 aydır kayıp olan Yunus Dönertaş' a ait olduğu çıktı.

15 Temmuz dan bu yana kayıp olan 42 yaşındaki Dönertaş'ın kemik parçaları önceki gün ailesine teslim edilip Silivri ilçesinde bulunan aile mezarlığına defnedildi.

Çorlu Cumhuriyet başsavcılığı Yunus Dönertaş' ın ölümüyle bağlantılı olabilecek kişiler için soruşturma açtığını bildirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal