Yunanistan'ın İHA Çaresizliği Gözler Önüne Serildi!

Yunanistan’ın Türk SİHA’larına karşı çaresizliği gözler önüne serildi. Yunan medyası Atina’nın Türk ordusuna karşı ‘aldatma taktiği’ uygulanması gerektiğine dikkat çekti.

03.01.2022-12:13 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-12:22) Yunanistan'ın İHA Çaresizliği Gözler Önüne Serildi!

Yunan basını, Yunanistan’ın Türkiye’ye karşı çaresizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Türkiye’nin ürettiği SİHA’lara karşı çözüm üretemediğini fark eden Atina için gülünç bir öneri sundu. Medya, Türk devletine karşı ‘aldatma taktiği’ uygulanması gerektiğini ifade etti. 

Yunanistan’ın Türk SİHA’larına karşı çaresizliği ülke basını gözler önüne serdi. Yunan medyası Atina’nın Türk ordusuna karşı ‘aldatma taktiği’ uygulanması gerektiğine dikkat çekti. 

YUNAN BASININDAN ÜLKESİNE GÜLÜNÇ SAVAŞ TAKTİĞİ 

Yunan basını, Türkiye’ye karşı ülkesine verdiği savaş tekniğini yazdığı haberde şu ifadelere yer verdi; ‘Zafere ulaşmak için önemli bir unsur düşmanını kandırmak ve aldatmak. Uçaksavar, motorlu ve treyler topçuları, tanklar, tanksavar ve havan topları gibi ana silah sistemlerinin şişirilebilir maketleri, muharebe gücümüz açısından düşmana korkunç bir kafa karışıklığı yaşatacak. Bu planın etkisini çok daha fazla artırabilecek olan şey, bu şişme maketlerin aynı yer ve zamanda gerçek silah sistemleriyle birlikte hareket etmesi ve kullanılması olacak’


TÜRK SİHALARINA KARŞI TAKTİK GELİŞTİRİLİYOR

Haberde yer alan taktikte Türk SİHA’larının gerçek silahları maketinden ayırma fırsatı vermeyeceklerini iddia eden Yunan medyası, ‘Silah sistemlerimizin mankenlerinin hareketine gelince, bu tıpkı Trikala şehrinde kullanılan otonom ve sürücüsüz hareket eden otobüsler gibi, sensörler vasıtasıyla yönlendirilecekler’ ifadelerine yer verdi. 


YUNAN BASINI: ŞİŞME MAKET İÇİN BİRİM OLUŞTURULMALI

Türkiye’ye karşı uygulanması gereken taktikleri haberinde yer veren Yunan basını, şişme maketlerin yapımına acilen yapılması gerektiğini belirtti. Bununla birlikte düzeni ve sevkiyatı ile ilgilenecek bir birimin oluşturulmasının en kısa zamanda olması gerektiği talep edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal