Yunanistan'da Coronavirüsten İlk Ölüm

Yunanistan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede coronavirüs kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiği belirtildi.

12.03.2020-09:04 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-08:50) Yunanistan'da Coronavirüsten İlk Ölüm

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını dünya üzerinde etkisini göstermeye devam ediyor. Komşu ülkelerde görülen virüs son olarak Türkiye'ye de sıçrarken Yunanistan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 66 yaşındaki bir adamın coronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybettiği belirtildi.

Hayatını kaybeden 66 yaşındaki adamın, ziyaret etmek için gittiği Mısır ve İsrail'den Şubat ayında döndüğü bildirildi. Öte yandan Yunanistan'da coronavirüs salgını nedeniyle ülkedeki  tüm okullarda eğitime 14 gün ara verildi. 

Yunanistan'da şu ana kadar 99 coronavirüs vakası tespit edildi.

OLYMPİAKOS BAŞKANI DA VİRÜSE YAKALANDI

Yunanistan'ın ve Avrupa'nın önemli takımlarından olan Olympiakos'un sahibi ve başkanı Evangelos Marinakis, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla coronavirüse yakalandığını duyurdu. 52 yaşındaki Marinakis, coronavirüs için test yaptırdığını ve testin sonuçlarının pozitif olduğunu söyledi. Marinakis yaptığı açıklamada, "Coronavirüs beni de ziyaret etti ve kendimi kamuoyunu bilgilendirmek zorunda hissettim. Kendimi iyi hissediyorum çünkü tüm gerekli önlemleri aldım ve doktorların tavsiyelerine uyuyorum. Tüm dostlarıma ve vatandaşlarıma aynısını tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal