Yunan Gazetesinden Ahlaksız Manşet! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ağır Küfürle Hedef Aldılar

Türkiye ve Yunanistan arasında Doğu Akdeniz ile Ege'de tansiyon yükseliyor. Türkiye istikrarlı hamleleri ile hak ve menfaatlerini korurken, Yunanistan, Avrupa Birliği ve Fransa'dan destek dileniyor.

18.09.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-15:24) Yunan Gazetesinden Ahlaksız Manşet! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Ağır Küfürle Hedef Aldılar

Tansiyonu yükseltmek için, her türlü hadsizliği yapan, sınır tanımayan, anlaşmaları ihlal eden Yunanistan masadan mütemadiyen kaçıyor.

Diplomasi tavsiyelerine, kabul edilmesine imkan olmayan ön koşullar ile cevap veriyor. Yunan idaresinin küstahlığına, bu defa da basını alet oldu.

Ülkede yayın yapan Dimokratia adlı gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağır bir küfürle hedef aldı. Gazetenin kabul edilemeyecek manşeti Türkiye'de büyük tepki topladı.

Türkiye ve Yunanistan arasında gerilim tırmanırken, Yunan basınında küstah manşetler servis edilmeye başladı.

Türkiye ile bölgede bir türlü başa çıkamayan, masada da mağlup olmamak için daima kaçan Yunanistan'da medyanın da şirazesi kaydı.

Ülkede yayın yapan Dimokratia adlı gazete bugün küstah bir manşete imza attı. Sürekli Türkiye ile alakalı provokatif haberlerin servis edildiği gazetenin manşetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ahlaksızca küfür edildi.

DİMOKRATİA'DAN KÜSTAH MANŞET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı ile okuyucularının karşısına çıkan Dimokratia adlı gazete, 'S... git Erdoğan' şeklinde küstah ifadeler yer aldı.

Gazete haberin ayrıntısında da, 'Sultanın' şizofrenik taleplerine Yunanistan nasıl cevap vermesi gerekirdi' gibi saygısız ifadeler kullanılıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YUNANİSTAN İLE AVRUPA BİRLİĞİ'NE RESTİ ÇEKMİŞTİ

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki hak ve çıkarlarının arkasında istikrarlı bir şekilde durması, bölgede sürdürdüğü mücadelesiyle bunu göstermesi Yunanistan'ı deliye çevirmiş durumda...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hiçbir zorbalık ve oldubittiye olanak tanınmayacağını belirtmiş, Yunanistan ile AB'ye sert ifadelerle yüklenmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

'Asıl soru şu; acaba şu anda Akdeniz'de ve mücavirinde karşımıza dikilenler de aynı fedakarlıkları göze alabiliyorlar mı? Yunan halkı muhteris ve kifayetsiz yöneticileri yüzünden başlarına geleceklerini kabul ediyor mu? Fransız halkı muhteris ve kifayetsiz yöneticileri yüzünden ödeyecekleri bedelleri biliyor mu? Kuzey Afrika ve körfezdeki kim ülkelerin kardeş hakları muhteris ve kifayetsiz yöneticileri sebebiyle kararan istikballerine razı gösteriyor mu?

On binlerce kilometre öteden, Türkiye'nin demokrasisine, hukuk devletine, bölgesel çıkarlarına göz diken ülkelerin vatandaşları bu sürecin dönüp kendilerine verecekleri zararın farkında mı? Biz binlerce yıllık devlet tarihimizin ve Anadolu'daki bin yıllık varlığımızın her gününü mücadele ile geçirmiş bir millet olarak tüm bu gerçeklerin idrakindeyiz.

Bugün de girdiğimiz yolda her türlü bedeli ödemeye kararlıyız. Aksi takdirde bizi bu topraklarda bir gün dahi barındırmayacaklarının farkındayız. Ellerinden gelse bu millete bir nefes hava, bir yudum su, bir lokma ekmek vermeyeceklerin kuşatması altında olduğumuzun bilincindeyiz. Her ne yapıyorsak onlara rağmen yaptık, yapmayı sürdüreceğiz. Türkiye'yi büyütmeye, güçlendirmeye, kalkındırmaya, zenginleştirmeye, geliştirmeye devam edeceğiz. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıktığımız müddetçe, Allah'ın yardımıyla Türkiye'nin aşamayacağı hiçbir engel olmadığını yürekten inanıyoruz.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal