YRP Genel Başkanı Erbakan’dan seçim sonrası ilk açıklama!

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart yerel seçimde dikkat çeken bir kazandı. Partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin kazandığı bu yükselişi ve seçim sonuçları hakkında açıklama yaptı. İşte detayları…

01.04.2024-10:44 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-10:44) YRP Genel Başkanı Erbakan’dan seçim sonrası ilk açıklama!

31 Mart, seçim sonuçları ülke gündemini epey bir meşgul edeceğe benziyor. Parti liderleri de seçim sonuçlarını değerlendirdi bunlardan biri de YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘‘ ‘Refah yerelden başlar’ sloganımızla inşallah belediyelerde milletimizi hizmetle buluşturacağız ve milletimize kendimizi bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz’’ dedi.

‘‘Tartışmasız seçimin yıldızı konumundayız’’

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan seçim sonrası ilk açıklama!

Partisinin genel merkezinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri hakkında açıklamalarda bulunan Erbakan, seçim sürecinde özverili çalışmaları nedeniyle parti görevlilerine teşekkür ederek, ‘‘Şimdiye kadar açıklanan verilere göre partisinin 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı konumunda olduğunu’’ söyledi.

‘‘Belediye meclis üyeliğinde artış var’’

‘‘Yerel seçimlerde Şanlıurfa ve Yozgat'a ilaveten 43 ilçe ve 24 belde belediyesini kazanmış bulunuyoruz’’ şeklindeki sözlere yer veren Erbakan, ‘‘Verilerin Türkiye'nin tercihini Milli Görüş'ten yana kullandığına işaret ettiğini’’ belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: ‘‘Bu sonuçlar Milli Görüş'ün yeniden şahlanışıdır ve Yeniden Refah Partisinin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir. 14 Mayıs seçimlerine göre belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 100’ün, belediye meclis üyeliğinde yüzde 150’nin üstünde oy artışına ulaştık.’’

‘‘Milletimize kendimizi göstereceğiz’’

YRP Genel Başkanı Erbakan’dan seçim sonrası ilk açıklama!

Açıklamasının devamında: Hak edenin hakkını aldığı, liyakatin üstün tutulduğu, adaletin ve zenginliğin herkese ait olduğu bir ülke için çalışmaya devam edeceklerini belirten Erbakan, ‘‘Yeniden Refahlı belediyelerde ibadet şuuruyla hizmet eden belediye başkanlarımızı göreceksiniz. 'Refah yerelden başlar' sloganımızla inşallah belediyelerde milletimizi hizmetle buluşturacağız ve milletimize kendimizi bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal