YouTube, İlk Gösterim Özelliğini Güncelledi

Google'ın video paylaşım sitesi YouTube, ilk gösterim özelliğine 3 yeni güncelleme getirdi.

25.03.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-15:20) YouTube, İlk Gösterim Özelliğini Güncelledi

YouTube kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. İçerik üreticiler için sunduğu yeniliklere devam eden YouTube, Bugün, üç yeni özellik duyurdu. Açıklanan üç yeni özelliğin hepsi ilk gösterim odaklı.

İlk gösterim, yeni paylaşacağınız bir videoyu canlı yayınmış gibi duyurularla paylaşmanıza ve izleyicilerin videoyu gerçek zamanlı olarak izlemesine yarayan bir özellik.

YENİ GELEN GÜN

Yeni gelen özelliklerden ilki, Live Direct. Bu özellikle birlikte ilk gösterim başlamadan önce izleyiciler arasında soru - cevap gibi interaktif  etkinlikler düzenleyebilirsiniz. 

Bir diğer özellik ise Fragmanlar. Adından da anlaşılacağı üzere, ana video yayınlanmadan önce kullanıcılara sizin belirlediğiniz bir tanıtım video sunmanıza olanak sağlıyor. Fragman videoları 15 saniye ile 3 dakika arasında sınırlandırılmış uzunluğa sahip olacak.

Kullanıcılara sunulan son özellikle birlikte, İlk gösterim öncesinde yer alan geri sayım temalarından istediğiniz bir tanesini seçip daha güzel görsellik sunabilirsiniz.

YouTube, kullanıcılarına ve içerik üreticilere yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Video paylaşımk sitesi en son videoların içerisindeki ürünleri tespit eden bir yapay zeka üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal