Yolcu Otobüsünün Bagajından 11 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Gaziantep'te yolcu otobüsünün bagajından 11 düzensiz kaçak göçmen yakalandı.

24.07.2021-11:54 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-13:06) Yolcu Otobüsünün Bagajından 11 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Gaziantep'te, polis ekiplerinin ihbar aldığı bir yolcu otobüsü durduruldu ve yapılan kontrolde bagaj kısmına gizlenen ve yurda kaçak yollarla girdiği tespit edilen Afganistan uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı. Otobüs şoförü ile muavin hakkında 'göçmen kaçakçılığı’ suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Arıl Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM)  ekipleri, Gaziantep - Şanlıurfa karayolunda uygulama noktasında, düzensiz göçmenlere yönelik aldığı ihbarı değerlendirerek harekete geçti.


Arama sırasında durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada otobüsün bagaj kısmında Afganistan uyruklu 11 kaçak düzensiz göçmen yakalandı. Sıcaktan bunalan ve bitki şekilde oldukları tespit edilen ve Batman'dan Aksaray'a gittiği öğrenilen yolcu otobüsündeki göçmenlerin yapılan üst aramasında sahte kimlik çıktı.

Adı henüz öğrenilemeyen şoför göçmen kaçakçılığı suçundan adli işlem başlatılırken kaçak göçmenler ise Oğuzeli Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal