YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavları ne zaman yapılacak? ÖSYM YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavları ertelendi mi? ÖSYM sınavları için verilecek karar bekleniyor

İstanbul genelinde etkili olan kar yağışlarından dolayı gözler 2022 YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavlarının yapılacağı tarihine çevrildi. Sınavların erteleneceği yönündeki iddialar sonrası sınava girecek olan adaylar, 'ÖSYM YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavları ertelendi mi?' sorusuna yanıt arıyorlar ve ÖSYM'nin sınavlar için verdiği kararını bekliyorlar.

11.03.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-12:53) YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavları ne zaman yapılacak? ÖSYM YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavları ertelendi mi? ÖSYM sınavları için verilecek karar bekleniyor

ÖSYM tarafından düzenlenen ÖSYM YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavlarının İstanbul'da etkili olan kar yağışları nedeniyle yapılıp yapılmayacağı büyük merak konusu oldu. 12 Mart tarihinde yapılması planlanan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2022-DİB-MBSTS)' ile 13 Mart tarihi için kararlaştırılan Yükseköğretim Kurumları'nın 'Yabancı Dil Sınavı (2022-YÖKDİL/1)' sınavının gününde yapılıp yapılmayacağı araştırılmaya başlandı. 

Kar yağışlarından dolayı YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavlarının başka bir güne ertelenmesi yönünde gelen taleplerin değerlendirilmesini isteyen adaylar sosyal medya hesapları üzerinden yetkililere ulaşmak istiyorlar.

YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavları ne zaman yapılacak

Peki, ÖSYM YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak?

Yüz yüze eğitime 14 Mart tarihine kadar ara verilme kararı sonrası gözler ÖSYM’nin bu hafta sonunda yapacağı YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavlarına çevrilirken, adaylar sınavların gerçekleştirilme tarihlerinde bir değişiklik olup olmadığını merak etmeye başladı. Yetkililerden sınavların başka bir tarihe ertelenmesine ilişkin henüz bir erteleme kararını açıklamadıkları öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal