YÖKDİL 1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 YÖKDİL 1 sınav sonuç tarihi

Bu senenin ilk YÖKDİL sınavının tamamlanması ardından adaylar sınav sonuçlarını merakla beklemeye başladı. Peki ya 2022 yılının ilk YÖKDİL sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç nerede açıklanacak? sorularının cevapları haberimizde.

14.03.2022-19:53 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-20:06) YÖKDİL 1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 YÖKDİL 1 sınav sonuç tarihi

Akademik anlamda kendine kariyer planı yapan adaylar 13 Mart Pazar günü 2022 yılının ilk YÖKDİL sınavına girdi. Sınavın tamamlanması ardından gözler ÖSYM'ye çevrildi. Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

yökdil sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından düzenlenen akademik kariyer planlayan öğrenciler için ilk basamak olan YÖKDİL sınavı tamamlandı. Adaylar sorularının ve cevaplarının da açıklanmasını merakla bekliyor. ÖSYM sınav sonuçlarını sonuc.osym.gov.tr adresinden 29 Mart tarihinde açıklayacağını duyurdu. Sınava giren adaylar Aday İşlemleri Sistemi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sınav sonuçlarını öğrenebilecekler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal