YKS sınav günü toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Metro, Vapur, tramvay ve otobüs ulaşımı öğrencilere ücretsiz olacak mı?

YKS sınavına çok az bir süre kalmışken sınava girecek milyonlarca öğrenci ve öğrenci aileleri üniversite sınav günü toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Metro, metrobüs, otobüs, marmaray, tramvay ve vapurun İstanbul'da ücretsiz olup olmayacağı merak konusu. Ankara Büyükşehir Belediye'si ilk harekete geçen belediyeden birisi oldu. Belediyenin açıklamasına göre Üniversite sınavının yapılacağı hafta sonu öğrenciler, velileri ve sınavda görevli personellerin EGO otobüsleri, metro, teleferik ve Ankaray'dan ücretsiz faydalanabilecekler. İstanbul'da üniversite sınavının olacağı hafta toplu taşıma ücretsiz olacak mı?

15.06.2022-22:51 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-22:51) YKS sınav günü toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Metro, Vapur, tramvay ve otobüs ulaşımı öğrencilere ücretsiz olacak mı?

Üniversite sınavının olduğu hafta otobüsler ücretsiz mi? Sınav günü Metro, Marmaray, Metrobüs, Vapur, Tramvay ve İETT bedeva ücretsiz mi? Bu soruların cevapları sınava günler kala merakla bekleniyor. YKS bu yıl 18 ve 19 Haziran'da gerçekleşecek. Gözler daha önce uygulamalarında olduğu gibi İstanbul'dayken ilk açıklama Ankara Büyükşehir Belediye tarafından yapıldı. Açıklamaya göre Ankara Büyükşehir Belediyesi sınavın olacağı günler toplu taşımanın ücretsiz sağlanacağını duyurdu. Buna göre Ankara'da halk EGO otobüsleri, metro, teleferik ve Ankaray'ı ücretsiz olarak kullanabilecek. Peki toplu taşıma İstanbul'da ücretsiz mi?

Sınav Günü Toplu Ulaşımlar Ücretsiz Olacak Mı?

Sınav Günü Otobüsler Ücretsiz Mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavının yapılacağı gün toplu ulaşımın ücretsiz sağlanacağını duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden henüz resmi bir açıklama gelmezken daha önce gerçekleşen sınavlarda İBB toplu ulaşımı ücretsiz sağlamıştı. Bu kararlar doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de toplu taşıma hizmetini ücretsiz sağlaması bekleniyor..

Üniversite Sınavı Ne Zaman Açıklanacak?

YKS sınav sonuçları bu yıl 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacağı ÖSYM tarafından duyuruldu.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal