Kuruluş Osman Barkın Bey öldü mü, diziden ayrıldı mı? Serdar Özer Kuruluş Osman'dan neden ayrıldı? Barkın Bey tarihte nasıl öldü?

ATV'nin rekortmen dizisi Kuruluş Osman her bölümünde seyirciyi ekran başına kilitliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanırken, final sahnesinde yaşanan olay akıllarda soru işareti bıraktı. Seyirci, Kuruluş Osman Barkın Bey öldü mü? Kuruluş Osman Barkın Bey'e ne oldu? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

15.06.2022-21:36 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-21:36) Kuruluş Osman Barkın Bey öldü mü, diziden ayrıldı mı? Serdar Özer Kuruluş Osman'dan neden ayrıldı? Barkın Bey tarihte nasıl öldü?

ATV'nin sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, sezon finaliyle ekranlara kısa bir ara veriyor. Osmanlı'nın kuruluşunda yaşanan siyasi, askeri ve ekonomik gelişmeleri ekrana taşıyan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da seyirciden tam not aldı.

Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Kuruluş Osman'da şimdiye dek birçok oyuncu rol aldı ve senaryodan dolayı çoğu da diziden ayrıldı. Uzun zamandır dizide bir veda yaşanmazken seyirciyi üzecek yeni bir gelişme yaşandı. Dizide Barkın Bey karakterini canlandıran başarılı oyuncu Serdar Özer'in senaryo gereği diziden ayrılacağı netleşti.

Barkın Bey Kuruluş Osman'a veda ediyor

Kuruluş Osman dizisinde Barkın Bey karakteriyle karşımıza çıkan Serdar Özer, senaryo gereği diziden ayrıldı. 97. bölümde diziye veda eden karakterin vedası seyirciyi üzdü. Dizide, Olcay Hatun'un nişanlısını oynayan Barkın Bey, karakteri gereği Osman Bey'e hainlik etmektedir. Dizinin son bölümünde bu hainliğin anlaşılmasıyla Osman Bey Barkın Bey'e kendi elleriyle ceza vererek kellesini almıştır. Kötü bir karakter olmasına rağmen geniş kitlelerce sevilen Barkın Bey'in diziye veda etmesi sevenlerini üzdü.

 kuruluş osman barkın bey öldü mü

Serdar Özer kim?

21 Ocak 1980 İstanbul doğumlu olan Serdar Özer, üniversite eğitimini tiyatro üzerine almıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra setlere çıkmaya başlayan oyuncu birçok başarılı yapımda rol alarak yeteneğini kanıtlamıştır.

Serdar Özer'in rol aldığı yapımlar şunlardır:

- Hekimoğlu

- Küçük Kadınlar

- Ay Tutulması

- Dedemin Dolabı

- Emret Komutanım

- Hercai

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal