Yine, yeni, yeniden doktora şiddet!

Bursa'da Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanılan doktor şiddeti olayında, acil serviste görevli olan Dr. Fatıma Bostan, muayene ettiği çocuğun babası Vedat O.'yu maske takması için uyarıda bulunduğu için saldırıya uğradı. Sinirli baba 'çocuğuma bakacaksın.' diyerek doktor Bostan'a saldırırken, Bostan'ı mesai arkadaşları kurtardı.

04.08.2022-09:33 - (Son Güncelleme: 04.08.2022-09:33)

DHA'nın haberine göre; saat 23.00 sularında çocuk acil servisinde görevli Doktor Fatıma Bostan, iddialara göre, çocuğunu doktora götüren Vedat O.'yu maske takması için uyardı. Fakat Vedat O., maske takmayı reddedip çocuğun tedavisinin yapılmasını istedi. Doktor Fatıma Bostan'ın bir kez daha uyarmasından sonra sesini yükseltip öfkelenen Vedat O.'yu hastanenin güvenlik güçleri sakinleştirmeye çalışırken, yaşanılan olay polis ekiplerine bildirildi.


 Doktora saldırmaya çalışan öfkeli baba, 'Benim çocuğuma bakacaksın' diyerek doktor Bostan'ı tehdit etti. Hastanedeki diğer doktorlar ve hastane güvenlikleri tarafından odadan çıkarılan Vedat O., güçlükle sakinleştirildi. Söz konusu olaydan sonra Doktor Fatıma Bostan saldırgandan şikayetçi olurken, Vedat O. polis ekipleri tarafından göz altına alındı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal