Yine o AVM ve yine taciz skandalı! Telefonu elinden alıp parçaladı

İstanbul Florya'da bir AVM'de çalışan genç kadın kendisini cep telefonuyla gizlice kayıt altına alan tacizciyi fark edince elinden telefonunu alıp parçaladı. İşte o bitmek bilmeyen aksine gittikçe çığ gibi büyüyen tacizlerden birisinin detayları haberde...

12.05.2022-12:36 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-12:36)

İstanbul Florya'da bir AVM'de insanı hayrete düşüren bir taciz olayı daha yaşandı. AVM'nin içerisindeki bir stantta çalışan genç kadın resmen dehşete kapıldı. Çalıştığı esnada bir kişinin kendisini gizlice cep telefonu kamerasıyla kaydettiğini fark eden genç kadın yabancı uyruklu tacizcinin elinden telefonunu aldı. Telefonda kendisine ait görüntülerin olduğunu gören kadın, tacizcinin telefonunu öfkeli bir şekilde yere fırlatarak parçalara ayırdı. AVM'yi ayağa kaldıran taciz skandalını gerçekleştiren kişinin yabancı uyruklu olduğu tespit edildi. AVM çevresinde olaya tanık olan vatandaşlar ise sessiz kalmadı ve yabancı uyruklu tacizciyi tekme tokat dövdü. 

Görüntüler sosyal medyada gündem oldu 

Sosyal medyada paylaşılan görüntü gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu görüntülerde, kadının bir erkeğe bağırdığı ve çevredeki diğer erkeklerin de o kişiye tekme tokat vurduğu görülmektedir. Görüntülerin devamında ise AVM'nin güvenliklerinin o kişiyi uzaklaştırdığı görüntülere yansıdı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal