Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe Hakkında Bir Çarpıcı Açıklama Daha Geldi!

Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe hakkında yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

22.01.2022-13:15 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-13:51)

Türk futbolunun renkli kişiliklerinden olan teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe teknik adamlığı ile ilgili yine açıklamalarda bulundu. Yılmaz Vural'ın yaptığı yeni açıklamalar gündeme oturdu.

YENİ AÇIKLAMALARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal göreve gelmeden önce gündeme gelen Yılmaz Vural yaptığı açıklamalarla büyük ses getirmişti. Yılmaz Vural'dan, takımın başına İsmail Kartal'ın gelmesinin ardından çarpıcı yeni açıklamalar geldi. Teknik adam yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

Yılmaz Vural yaptığı açıklamada, 'Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal ve Fenerbahçe'ye ilişkin konuşan Vural, 'İsmail Kartal benim canım ciğerim. Allah yolunu açık etsin. Başarılı olmasını isterim. Ancak açıklandıktan sonra diyorum ki ben de olabilirim. 1 haftada 10 kez trend topic oldum. 'Elbet bir gün buluşacağız' 6 milyon görüntülenme almış. Niye beni tercih etmiyorsunuz?' ifadelerine yer verdi.

Yılmaz Vural, Fenerbahçe'yi çalıştırma inancını koruduğunu belirterek, 'Fenerbahçe ile elbet bir gün buluşacak mıyız? Evet. Halk getirecek beni. Niye Türk antrenörü uluslararası boyutta yok? Kimi pazarlıyoruz da antrenörümüzü pazarladık? Lokal başarılarla olmaz. Fatih hocamız UEFA şampiyonluğuyla bunu başardı.' şeklinde açıklamalara yer verdi.


PEK ÇOK TAKIMDA GÖREV ALDI

Çalıştırdığı takım sayısıyla oldukça dikkat çeken 69 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural, 35 yıllık antrenörlük kariyerinde oldukça dikkat çeken bir isim. Malatyaspor takımında 1986-87 sezonunda, önce yardımcı antrenör ardında da teknik adam olarak göreve başlayan Vural, daha sonrasında ise Süper Lig ve TFF 1. Lig takımları başta olmak üzere pek çok adamda görev aldı.

Şimdilere hiçbir takımı çalıştırmayan Yılmaz Vural son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımının başına geçerek Anadolu ekibiyle beraber 35 yıllık antrenörlük kariyerinde 30 takımda görev almış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal