Yılmaz Vural Haber365Spor'a Konuştu: 'Sonuna Kadar Abdullah Avcı'

Teknik direktör Yılmaz Vural, Beşiktaş'ın son durumu hakkındaki görüşlerini Haber365spor’a değerlendirdi.

24.01.2020-17:35 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-17:41) Yılmaz Vural Haber365Spor'a Konuştu: 'Sonuna Kadar Abdullah Avcı'

Teknik direktör Yılmaz Vural, Beşiktaş'ın son durumu hakkındaki görüşlerini Haber365spor’a değerlendirdi.

Beşiktaş'ın şu andaki performansı iyi değil. Sivasspor ile arasındaki puan farkı az değil. Liderle arasında beş takım var. Hepsini geride bırakması lazım. Beşiktaş her sene şampiyon olacak diye, bir durum söz konusu değil. Herkes performansa bakıyor. Beşiktaş'ta iyi performans olması için yeterli şartlar mevcut değil. Kadro, ekonomi ve puan cetvelindeki konumu Beşiktaş'ta konuşulacak daha öncelikli konular. Beşiktaş'ta bir tek doğru olan taraftar, onlar da her zaman olduğu gibi takımı destekliyor.

"AVCI'NIN GEÇMİŞ PERFORMANSI ORTADA"

Yeni gelen yönetim; dertleri telaffuz ediyor, ekonominin durumunu anlatıyor. Abdullah Avcı, Başakşehir'i her sene şampiyonluğa oynatmış, performansı ortada. Türkiye sınırları içerisinde en verimli performansını sergilemiş. Abdullah Avcı, Beşiktaş uğruna Başakşehir'deki rahatını bozdu. Fedakarlık yaptı ve şimdi de kazanamıyor diye herkes eleştirmeye başladı. Bu doğru bir şey değil.

"AVCI'YLA DEVAM ETMELERİ LAZIM"

Abdullah Avcı'yı bırakmamaları ve sonuna kadar devam etmesi lazım. Yeni gelecek hocanın elinde sihirli değnek yok.

"GELEN, GİDENİ ARATIR"

Burak Yılmaz uzun sakatlıklar geçirdi. Sezon başından, sonuna kadar rahat devam edemedi. Beşiktaş adına bu büyük bir şanssızlık. Beşiktaş'ta sürekli bir stoper değişimi var. Gelen, gideni aratır diye bir durum söz konusu. Roco ve Ruiz sürekli değişiyor, demekki Beşiktaş'ın savunma anlayışında bir sıkıntısı var. Takımla ilgili bir olaydır savunma. Atiba ve Gökhan Gönül dışında Beşiktaş'ta form seviyesi yüksek olan bir oyuncu yok. Caner Erkin de mümkün olduğu kadar katkı sağlıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal