29.12.2021-14:51 (Son Güncelleme:29.12.2021-15:05)


1

Adı Fenerbahçe ile anılan Yılmaz Vural'dan, Fenerbahçe ve Ali Koç hakkında çok konuşulacak sözler geldi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de yeni teknik adam arayışları son hız devam ediyor. Sarı lacivertlilerde takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takımda gündeme pek çok isim gelmişti. Kanaryada gündeme gelen son isim ise Yılmaz Vural oldu.



3

Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamalar ise gündeme bomba gibi düştü.



4

Yılmaz Vural yeni teknik adam arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe Hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz Vural yaptığı açıklamada, sarı lacivertlilerin başına geçmek istediğini ve çok iyi iş yapacağını aktardı. Yılmaz Vural görev alması halinde mahcup etmeyeceğini belirtti.



5

Daha önce Fenerbahçe ile 2 kez anlaşma aşamasına geldiğini hatırlatan tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural açıklamasında, 'Fenerbahçe bugüne kadar bana yönetici bazında hep tekliflerde bulundu. 2 kere gece antrenör oldum, sabaha başkası geldi. O yüzden onlarla daha özdeşleşti ismimiz. Çok istiyorum, daha önce de demiştim.' ifadelerine yer verdi.



6

Yılmaz Vural son olarak eğitimini Avrupa'da aldığını aktardı. Vural açıklamasında, 'Yabancı dilimiz var, Avrupa kültürümüz var. Ben, Türkiye'de antrenörlük eğitimi almadım. Almanya'da üniversiteye, kursları bitirdim ve her şeyi yaptım. İnsanlar her şeyi basite indirgemeye çalışıyor. Gitsinler bakalım, yurtdışında bir şoför ehliyeti alsınlar kolaysa.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR