30.03.2024-09:23 (Son Güncelleme:30.03.2024-16:24)


1

Müzik dünyasında "İntizar" olarak tanınan İntizar Arslan, 1974 yılında Tunceli'de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müzikle içli dışlı olan İntizar, İzmir'de bir müzik yarışmasına katılmasıyla parladı.



2

Türk halk müziği ve pop müzik dallarında birinci olan sanatçı, Sibel Can'ın bir konserinde sahneye çıktı ve hayatı orada değişti.



3

O konserde Ferdi Tayfur'un dikkatini çeken İntizar, albüm teklifi bile aldı.



4

Son zamanların en etkileyici seslerinden biri olan İntizar ile deli dolu halleri ve renkli kişiliğiyle olduğu kadar dillere pelesenk olan şarkılarıyla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin arasındaki ilişkiyi kimse bilmiyordu.



5

Senelerdir müzik camiasında ayrı ayrı başarılı kariyerler oluşturan bu iki yetenekli ismin bağlarının bu kadar yakın olduğunu duyan şaşırdı. Yıldız Tilbe ile İntizar arasındaki ilişkiyi duyanlar inanamadı.



6

İntizar ve Yıldız Tilbe'nin arasındaki ilişkiyi öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte Türkiye'nin müzik dünyasını sarsacak bomba bilgi...



7

İntizar, aslında ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile kuzendir. İki güçlü sesin akraba olduğunu bilenlerin sayısı ise oldukça azdır

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr