30.03.2024-09:05 (Son Güncelleme:30.03.2024-10:04)


1

'Survivor All Star'ın bu sezon aldığı cezalarla olay olan yarışmacısı Yunus Emre Özden, takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlığıyla sık sık sosyal medyada gündem oluyordu.



2

Eşinin "Aleyna'dan uzak dur" uyarısını dahi dikkate almayan Yunus Emre'nin evliliğinin biteceği iddia edilmişti. Boşanma kararı aldığı konuşulan Beria Özden'den beklenen cevap geldi.



3

Yunus Emre Özden'in kırmızı takımda beraber mücadele ettiği takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ile dillere düşen samimi hallerine devam etmesi üzerine Beria Özden, Instagram profilinden eşinin baş harflerini silmişti. Bu hamle sonrası boşanma iddiaları güçlenmişti.



4

Beria Özden, çıkan ayrılık haberlerinin ardından sosyal medya hesabından eşi Yunus Emre'nin doğum gününü kutladı. Düğün günü çekilen bir fotoğrafı yayınlanan Özden, "İyi ki sen, mutlu yıllar" notunu ekledi.



5

Çok konuşulan boşanma iddiası hakkında paylaşım yapmayı da ihmal etmeyen Beria Özden, "Dedikodulara, garip haberlere inanmayın, itibar etmeyin" mesajıyla iddiaları çürüttü.



6

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurduktan sonra düşük yaptığını açıklayan Beria Özden, Aleyna konusunda eşini uyararak, "Çıkan haberler vs işte seninle ilgili farklı dedikodular. O yüzden Aleyna konusunda öyle bir şey yazdım çünkü çok garip haberler; orada aşk yaşıyormuşsunuz, yok farklı şeyler yapıyormuşsunuz adada.



7

Kimse kabul etmez bu kadar olayı. Sana güveniyorum ben başta" ifadelerini kaydetmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr