Yıldız Tilbe neden TT oldu, neden tepki alıyor? Yıldız Tilbe sokak köpekleri paylaşımına eleştiri yağmuru

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından sokak köpeklerine ilişkin yaptığı bir paylaşımla tüm tepkileri üzerine topladı. Özellikle saldırgan köpeklere karşı ne yapılması gerektiği konusunda düşüncelerin söyleyen Yıldız Tilbe, bu paylaşımında eleştiri yağmuruna tutuldu.

12.03.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-17:12) Yıldız Tilbe neden TT oldu, neden tepki alıyor? Yıldız Tilbe sokak köpekleri paylaşımına eleştiri yağmuru

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden sokak köpekleri ile ilgili bir paylaşım yaptı. Tilbe bu paylaşımıyla sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Bu güne kadar yaptığı tüm açıklamalarıyla sürekli gündemde yer alan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sokaklarda dolaşan sahipsiz saldırgan köpekleriyle ilgili bölge halkının köpeklere zehirli et vermesini ve köpeklerin ölmesini istediğini söyledi. Tilbe, kullandığı bu ifadelerle çok sayıda kişinin tepkisini çekti.


Yıldız Tilbe'nin sokak köpekleriyle ilgili paylaşımlarına eleştiri yağmuru

Sokaklarda başıboş dolaşan sahipsiz köpeklerin hayvan barınaklarında toplanarak hayvan sever görevliler tarafından bakılması gerektiğini savunan Yıldız Tilbe, saldırgan köpekler için de bölgede yaşayan vatandaşların zehirli et vererek öldürmeleri gerektiğini de dile getirdi. 

Yıldız Tilbe, sokak köpeklerine karşı nefret söylemlerini arka arkaya sıralarken kendisini eleştiren ve tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarına da 'siz de benim için hayal kırıklığısınız' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal