Yıldız Tilbe kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yıldız Tilbe hasta mı, sağlık durumu nasıl? Yıldız Tilbe sevenlerini korkuttu

Ünlü besteci ve şarkıcı Yıldız Tilbe, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hayranlarını korkutan bu gelişme sonrası Yıldız Tilbe hastalığı ne, Yıldız Tilbe iyi mi gibi soruların yanıtlanması bekleniyordu. Yıldız Tilbe’nin hastalığı konusunda beklenen açıklama yapıldı. İşte detaylar…

19.12.2023-17:40 - (Son Güncelleme: 19.12.2023-17:40)

Yıldız Tilbe hastalığı ve sağlık durumu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Türk müziğinin ünlü ve başarılı sanatçılarından Yıldız Tilbe’nin sağlık sorunları gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. Haberi duyunca endişeye kapılan sevenleri Yıldız Tilbe’nin sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri öğrenmek üzere arama motorlarına yönelerek gelişmeleri takip etmeye başladı. Peki Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı? Yıldız Tilbe hasta mı, sağlık durumu nasıl? 

Yıldız Tilbe sağlık durumu nasıl?

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Tecrübeli şarkıcının sağlık sorunları nedeniyle bütün konserlerini de iptal ettiği ifade ediliyordu.

Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yıldız Tilbe, "İyiyim Allaha Şükür. Ateşlendikten sonra huyum değişti biraz,oturuyoruz 2 yabancı gibi kendimle. Biraz zor biri, problemli, öf sınırındayım, belki üçüncüleri olurum." ifadelerini kullanarak sevenlerini rahatlattı.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe, 16 Temmuz 1966 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. 6 kardeşin en küçüğü olan Tilbe’nin annesinin adı Altun, babasının adı ise Ali’dir.

Mustafa Rahmi Balaban ortaokulunun ikinci sınıfında eğitim hayatını sürdürürken ani bir kararla okulu bırakan Yıldız Tilbe evlenme kararı almıştır. Evliliğinden doğan kızına Sezen Aksu’dan ilhamla Sezen adını veren Yıldız Tilbe, kızı doğduktan 4 yıl sonra kocası Güngör Karahan ile boşanmıştır. 

Boşandıktan sonra İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.Sahneye ilk olarak 1990 yılında Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir klüpte başlamıştır.

1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış, Tilbe vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmıştır. Sezen Aksu'ya konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır.

Bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında ilk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti.

Yıldız Tilbe albümleri

1994: Delikanlım

1995: Dillere Destan

1996: Aşkperest

1998: Salla Gitsin Dertlerini

2001: Gülüm

2002: Haberi Olsun

2003: Yürü Anca Gidersin

2004: Yıldız'dan Türküler

2004: Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım

2005: Papatya Baharı

2006: Tanıdım Seni

2008: Güzel

2009: Aşk İnsanı Değiştirir

2010: Hastayım Sana

2011: Oynama

2013: Yeniden Eskiler Arabesk

2014: Şivesi Sensin Aşkın

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal