10.11.2021-14:42 (Son Güncelleme:10.11.2021-14:42)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve bu sezon öncesi gerçekleşen transfer döneminde adı uzunca bir süre gündemden düşmeyen yıldız futbolcu Sinan Gümüş, Fenerbahçe ile yaşadığı problemlerin ardından sarı lacivertli kulüpte kadro dışı bırakılmıştı.



2

Sinan Gümüş'ün futbol hayatının nasıl devam edeceği büyük bir merak konusu olurken yıldız futbolcunun menajerinden yaşanan olayların ardından ilk kez bir açıklama yapıldı.



3

Fenerbahçe'de kadro dışı bulunan yıldız futbolcu Sinan Gümüş'ün menajeri Dr. Erkut Söğüt'ün oyuncusunun yaşamış olduğu durum ve geleceği ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Sinan Gümüş'ün Menajeri : Tüm bu dedikodu fırtınası içinde yıpratılmaya çalışılan bir isim de Sinan Gümüş. Sanki futbola küsmüş gibi bir hava yaratılıyor. Asla öyle bir şey yok. Sinan, hala uzunca bir kariyeri olan 27 yaşında bir oyuncu. Hayatında beyaz bir sayfa açmak için tüm gücüyle çabalıyor. İnanın, her hafta kadroda yer alan futbolcular kadar çalışıyor. Kulübün programı dışında özel çalışmalar da yapıyor. Yarın oynayacakmış gibi hazır halde.



5

Sinan Gümüş'ün Menajeri : Sinan, kendisi için belirlenen programa harfiyen uyuyor. Tek eksiği resmi maç oynamıyor olması. Sahaya çıktığında fiziksel olarak her şekilde hazır olacak. Yeni bir sayfa açmak için Family&Football ailesine katıldı.



6

Sinan Gümüş'ün Menajeri : Kariyer planlamasını yapıyor olacağız hem saha içi hem saha dışı. Sinan hazır. Fenerbahçe teknik ekibi ne zaman çağırırsa görev yapmaya hazır ve kendisini her an oynayacakmış gibi hazır tutuyor. Herhangi bir şeye sırt çevirmiş ya da küsmüş değil. Unutulmasın ki Sinan teknik sebeplerle değil, kulübün sezon başındaki transfer stratejisi nedeniyle kadroda değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR