Yılbaşı Makyajı İçin Tüyolar

Yılbaşı makyajı nasıl olmalıdır? Her makyaja özen gösterilir ama yılbaşı makyajı için biraz daha özen göstermeliyiz? Peki yılbaşı makyajı nasıl olmalıdır?

23.06.2020-11:36 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-11:35) Yılbaşı Makyajı İçin Tüyolar
Yılbaşı Geliyor, Hazır Mısınız?
İnsanlar için kimi özel günleri kutlamak, bir diğer güne ve geleceğe umutla bakmak adına büyük bir motivasyon sağlar. Her şeyin hıza kurban verildiği günümüzde, geride anlamlı hatıralar bırakmak uğruna, kimi yaşadıklarımızın da unutulmaz olduğunu hissetmek isteriz.
Bu yönde, özel günlerin de en özeli, yılbaşı şeklinde belirtilir. Yılbaşı insanlığın ilksel geleneklerinden biri olup, Eski Türk inançlarından pagan yaşama, Hristiyanlıktan Asyatik topluluklara kadar dünyada herkesi etkilemiş ve evrensel bir değer haline gelmiştir. Yılbaşı kutlamadan girilen bir yıl, adeta eksik yaşanıyor hissedilir.
Yılbaşı gelirken, başta kadınlar ve çocuklar için çok renkli bir serüven başlar. Nitekim, bundan öncelikli olarak bu kesimdeki insanlar heyecan duyarlar. Özellikle, kadınlar hem kendileri hem çocukları, hem ev dekorasyonları, hem de rezervasyonları yaptırmak bağlamında, bu heyecanı birkaç kat fazlaca duyarlar.
Yılbaşından nasıl giyinileceği önem kazandığı gibi, nasıl bir makyaj yapılacağı da temel unsurlardan biridir. Saçların nasıl olacağı ve nasıl şekillendirileceği de bir iç işleri meselesi haline dönüşür.
Yılbaşı Makyajı İçin Tüyolar vermek, giyiminizden kokunuza, saçlarınızdan tavırlarınıza değin bir bütünlük sağlanması adına isabetli olacaktır. O gece, gözlerin üstünüze kilitlenmesinin vazgeçilmez hazzını deneyimlemek tamamen kendi ellerinizdedir.
Süslü Bir Ağaca Mı Dönüşmeli, Sade Bir Kuğu Gibi Mi Olmalı?
Yılbaşı denildiğinde, oldukça şatafatlı, renkli, sarı-ışıltılı, gümüş-simli, kırmızılı yeşilli bir ortam hayal edilir. Bu yönde, ilgili renkler ekseninde bir hazırlık yapılması uygun düştüğü gibi, kişilerin yaşam tarzlarına, seçimlerine, çevrelerine ve psikolojilerine göre konseptler de düzenlenebilir. Zira, yılbaşının en temel mottosu PTT (pijama-terlik-televizyondur); ki, televizyonun yerine telefonu da koymak mümkündür artık.
Eğer, cıvıl cıvıl bir insansanız, kendinizi yılbaşında daha da cıvıl cıvıl hissetmek istiyorsanız, ışıltılı renkler, simli kostümler ve abartılı makyajlar tam size göredir.
Eğer, sade bir insansanız ve çizginizden ödün vermek istemiyor ya da kendinizi o sene biraz durgun hissediyorsanız, gri, siyah, beyaz tonlarında giyinmeniz, sade bir makyaj yapmanız ve saçlarınıza fön çekmeniz de uygun olabilir. Tayyör, gömlek-etek, kot-tişört gibi sade seçenekler size uygundur.
Bir üçüncü seçenek şeklinde, konsept makyajı da sunulabilir. Hayatınıza biraz değişiklik, biraz eğlence, biraz macera katmak adına, Noel Anne, Noel Baba ya da Yılbaşı Ağacı kılığına girmeniz ve o yönde kostümler edinmeniz, peruklar almanız mümkündür. Kostümleri alabileceğiniz gibi, kiralayabilirsiniz de…
Yılbaşı Makyajı İçin Tüyolar verecek olursak, en önemli unsur; kendinizi nasıl hissettiğinizle ve nasıl yansıtmak istediğinizle ilgilidir.
Yılbaşı Makyajına Dikkat!
Yılbaşı Makyajı İçin Tüyolar, istediğiniz görüntüyü elde edebilmek adına, size güç verecek ve enerji depolamanızı sağlayacaktır. Makyaj kişisel ilişkilerde ilk dikkat çekilen maskelerden biridir ve bütün ifadenizi belirler.
Bu anlamda, ilk öneri olarak altın sarısı, gümüş rengi, füme ve sedef farların kullanılması; hatta, bunların küçük yıldızlı simlerle desteklenmesi önerilir. Işıl ışıl gülen gözler gece boyunca mutluluğunuzun simgesi şeklinde dikkat çekecektir.
Diğer bir tüyoysa, rujunuzla ilgilidir. Malum, yılbaşını simgeleyen ana renk kırmızıdır. O yüzden, bu vazgeçilmez ve baştan çıkarıcı rengin tonlarında kullanacağınız bir ruj, gece boyunca bembeyaz dişlerinizle ve yükselen sevinçli kahkahalarınızla uyum sağlayacaktır. Söylenilen şarkılara eşlik etmek, dans ederken neşelenmek, kırmızının vazgeçilmez tonlarıyla birlikte, dudaklarınızdaki esrarı arttıracaktır. Hatta, rujun üstüne bir de simli parlatıcı sürmeniz sizi daha şuh kılacaktır.
Yılbaşı makyajı bağlamında, kullanacağınız parfümün de icabet edilen davetin konseptine uygun olmasına; diş temizliğinden, tırnak ve saç bakımına kadar her şeye dikkat etmelisiniz.
Tırnaklarınızın kenarına beyaz şeritlerle ‘french’ yapabileceğiniz gibi, yine kırmızı, gümüş rengi gibi ojeleri de kullanmanız mümkündür.
Yılbaşı Makyajı İçin Tüyolar, o geceyi muazzam bir enerjiyle yahut dozunda bir kararlılıkla geçirmenizi belirleyecek ufak rötuşlardır. Gerisi sizin oyununuz…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal