Yaz için Saç Modelleri

Yaz aylarına girdik. Peki bu sıcaklarda saç stiliniz nasıl olmalı? ,İşte yaz için saç modellerini sizler için derledik...

23.06.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-11:30) Yaz için Saç Modelleri

Saçlarını iki haftada bir değiştirme isteği duymayanlar için mevsimsel olarak değişim fikri daha sıcak gelmektedir. Daha kısa uzunluklardan dalgalı katlara ve kahküllere kadar, yaz için saç modelleri 2020 yılı için mümkün olduğunca katlı olacaktır; çünkü çoğu stilistler karantinadayken insanların kendileri yaptıkları doğal saç kesimlerin bu konuda belirleyici ve ilham verici olacağını belirtmektedir. Ancak her zamanki gibi, insanlar kuaförlere gittiklerinde yaz için saç modelleri seçiminde sonuçta ünlüleri örnek gösterecek ve onlar gibi olmak isteyecektir. Bu yaz her tür katlı kesim modeli popüler olacaktır.

Piecey Kesim Stili

Yaklaşan sıcak hava için dalgalı kenarlı y-kesim, tüylü saçak şeklinde toparlanmış saçlar en moda stil olarak öngörülüyor ve saçlarını kendileri kesmek isteyenler için harika bir çözüm olarak görünüyor. Ancak bu tarzı kullanmak için bazı uyarılar var; Tüm yüz şekillerinde iyi görünse de saçları kıvırcıklığa eğilimli olanlar için, yaz aylarında kesinlikle kısa piecey kesim iyi gitmeyecektir, çünkü nem bu kesim tarzıyla saçların kabarmasına neden olur.

Shag Saç Modelleri

Shags stili geri dönüyor- Selena Gomez son zamanlarda Instagram'da '70'lerden ilham alan kıvırcık' bir saç tarzını yayınladı- ve usta stilistker bu kıvırcık tarzın bu yaz daha da popüler olacağını görüyor.

Lob Kesimli Saç Stili

Lob’un bu yaz bir geri dönüş yapacağı tahmin ediliyor. Saç modeli yıllarca ünlüler arasında favori olmuştur, çok sayıda yıldız kesimin farklı iterasyonlarını uygulamıştır. Çene ve köprücük kemiği arasında hizalanır ve omuz etrafını sıyırarak enseye çıkar ve bu şekliyle bir kareye ya da A- çizgi şekli oluşturur.

Bu stilin popüler olma sebebi stilistlerin uzun karantina süresinde saçlarını kendisi kesen kişilerin saçlarını düzeltmek için en uygun tarz olarak bunu seçmesinden kaynaklanıyor. Ayrıca, saç kesiminde genel bir yanlış olan ve saçları kesmek için yüzün ön tarafına getirmek ve bunun sonunda saçta “V” şeklinin oluşması da bu kesimle düzeltilecek bir tarzdır.

Künt Bob Saç Kesimi

Kar-Jenner ailesini izlerken en çok görülen künt bob stilidir. Kim, Khloe ve Kylie'nin kışın kullandığı bu stil hava ısındığında geri dönebilir. Çeneye düşen ve keskin, künt bir kenara sahip bir kesim olan kesimin geri dönüşü öngörülüyor. Evlerin içinde uzunca bir süre hapis kalmış kişiler dramatik saç kesimlerini denemeye yatkın olabilie ve bu tarza kendilerini yakın hissedebilirler. Bu stil kalp, oval veya kare şeklindeki yüzleri vurguladığını onlara uygun olduğunu belirtmek gerekir. Çünkü çene çizgisini yumuşatır ve yüze daha fazla simetri getirir.

Yüzün Yan Tarafı Boyunca Uzanan Katlar

Kendi saçlarını kesen ünlüler sayesinde bu kesim tarzı bir anda patlamıştır, modelin yan’dan yüzü süpüren katlarının yeni bir yaz tarzı olabileceği şimdiden bellidir. Birçok insanın bu baharda kendi kahküllerini kesmesi sebebiyle, onları düzeltmenin popüler bir talep olacağı belirtilmektedir- ve saçların yüzün bir yanı boyunca dökülen katmanları kahküller uzadıkça kişilerin bu kahkülleri yönetebilmek ve kendi kesim hatalarını kamufle etmek bu tazrın birçok kişide popüler olacağı varsayılmaktadır. Artı bir özellik olarak, kuaförler ve stilistler yüzü yandan süpüren katmanlı modellerin tüm yüz şekillerinde harika göründüğünü söylüyorlar.

Yaz için saç modelleri yukardakiler ile sınırlı kalmayıp, herkesin yüz tipine ve yaratıcılığına göre değişecektir. Kararsız kalındığı durumda bir stilistten destek almak iç rahatlatıcı sonuçlar verecektir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal