Yılbaşı Gecesi Şehri Karıştıran Anons!

Polis telsizine giren şüpheli veya şüpheliler, terör örgütüne ilişkin propaganda yaptı.

01.01.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-11:40)

Kocaeli'de polis telsizine giren şüpheli ya da şüpheliler, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin propaganda da bulundu. O esnada hemen araya giren İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, 'Kimse moralini bozmasın. En kısa sürede bu namussuzu bulup, gereğini yapacağız.' ifadelerini kullandı.

POLİS TELSİZİNE GİREN ŞÜPHELİ FETÖ PROPAGANDASI YAPTI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeni yılın ilk dakikalarını vatandaşlar için sokakta görev başında geçirerek karşıladı. Vatandaşların huzuru ve güvenliğini yerine getirmek isteğiyle çalışmalarını ve denetimlerini sürdüren ekipler için polis telsizinden kutlama mesajı yayınlandı. Bu esnada telsiz kanalına giren şüpheli ya da şüpheliler, FETÖ propagandasında bulundu. İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, bu dikkat çeken olayın ardından hemen araya girerek ekiplerle iletişime geçti. Tipioğlu, 'Kimse moralini bozmasın. En kısa sürede bu namussuzu bulup, gereğini yapacağız.' ifadelerini kullandı.

Hemen ardından haber merkezindeki görevli memur ise 'Kanala müdahale eden şeref yoksunu, sesimizi duyuyorsa hakkında gerekli işlem yapılacağını bilsin. Teşkilat mensuplarımız da moralini, motivasyonunu bozmasın.' anonsunda bulundu.

Kocaeli polisi, söz konusu olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal