Ygg coin nedir? Yield Guild Games coin projesi ve yol haritası

Kripto paraların değer kazanmasıyla beraber yatırımcılar Ygg coini araştırmaya başladı. Ygg coine yatırım yapan kişiler gelecekte Ygg coinin nasıl bir yol seyredeceğini merak ediyor. Peki Ygg coin nedir, nasıl bir yol izleyecek? detaylar haberimizde yer almaktadır.

26.03.2022-19:07 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-19:07) Ygg coin nedir? Yield Guild Games coin projesi ve yol haritası

Kripto paraların değer kazanmasıyla beraber yatırımcılar Ygg coini araştırmaya başladı. Yield Guild Games Coin olarak da bilinen Ygg coin birçok büyük borsa listelerinde yer almaktadır. Yield Guild Games (YGG) oynanarak kazanılan bir oyun birliklerindedir. Merkezi bulunmayan özerk bir organizasyon olarak yapılandırılan Ygg oyuncuların meta veri kaynaklarına yatırım yaparak getiri sağlamaktadır. YGG katılımcıları bir ödül programı ve YGG meta veri tabanındaki yönetim oylama süreçleri sayesinde teşvik eden yenilikçi bir oyun modelidir. YGG oyun modeli sunma girişiminde takas edilemeyen belirteçleri (NTF'leri) merkezi olmayan finans (DeFi) ile akıllıca birleştirmektedir. 

Ygg coin projesi nedir?

Ygg coinin amacı sanal dünyada takas edilemeyen jetonları (NTF'leri) yatırım yapan merkezi olmayan özerk bir organizasyondur. Dünyanın en büyük sanal ekonomisini geliştirmek, faydayı en üst düzeye çıkarmak ve gelirleri üyelerine paylaşmak için varlıklarını optimize etme amacı olan Ygg coin merkezi bulunmayan oyunlarda, Yield Guild Games, sanal dünyalarda ve blok zinciri tabanlı oyunlarda kullanılan NFT’lere yatırım yaparak para kazanan bir oyuncu ve yatırımcı topluluğu oluşturmuştur. Yield Guild Game'in kurucusu Axie Infinity ve Yearn Finance Communities’i başlatan ekibin bir parçası olan Gabby Dizon ve Beryl Li tarafından kurulan Manila merkezli bir oyun stüdyosudur.

Ygg coin yorumu 

Ygg coin gelecek vaat eden bir kripto para olarak tahmin edilmektedir. Kullanıcılar Ygg projesine güvenirse oldukça potansiyelli bir coin olacaktır. Ygg coine yatırım yapmak için mevcut borsalar aracılığıyla yapılabilir. Bazı uzman görüşlerine göre Ygg coinin önü açıktır ve ileride gelecek vaat etmektedir. 

Ygg coinin yol haritası

Ygg coinin yol haritası

Ygg coinin 2022 yılında büyük bir çıkış yapılacağı düşünülmektedir. Ygg coinin bu yıl içinde 3.39$ seviyelerine ulaşacağı tahmin edilirken bu hedef tutarsa büyük bir kar yapılacağı düşünülmektedir. 2023 yılında büyük bir büyüme gösterecek olan Ygg coinin 5.07$ fiyat seviyesine ulaşacağı hatta geçebileceği düşünülmektedir. 2024 yılında daha da büyüyeceği düşünülen Ygg coinin 7.55$ değerine ulaşması beklenmektedir. 2025 yılında piyasada büyük değer kazanılacağı düşünülen Ygg coinin 11.11$ değerine ulaşabileceği düşünülmektedir. 2030 yılında ise Ygg coinin en düşük 71.95$ dolar seviyelerinin üzerinde bir performans sergileyeceği tahmin edilmektedir. 

Ygg coin hangi borsalardan, nasıl alınır?

Ygg Coin şu borsalardan alınabilir:

-Binance

-Gate.io

-Huobi Global

-KuCoin

-Kraken

-FTX

-Poloniex

-Phemex

-LBank

Ygg coin almak için istediğiniz bir borsaya üye olmanız gerekmektedir. daha sonra borsa bakiyenize para yükleyerek almak istediğiniz Ygg coin fiyatını girmelisiniz. Yüklediğiniz parayla kaç tane Ygg coin alabileceğinizi panelden görüntüleyerek ödeme yapıp Ygg al butonuna tıklanarak Ygg coin alınır.

Ygg coin fiyatları nasıl, yükselir mi düşer mi?

Kripto paralar arasında en çok konuşulan kripto para olan Ygg coin ile alakalı tam bir fiyat söylemek mümkün değildir. Ygg coinn hedefi 2022 yılı içinde 3.39 dolar seviyesini görmektir. Kripto para piyasasının birçok avantajı ve dezavantajı vardır. Dezavantajlarından birisi ise kısa sürede düşme ve yükselme yaşayabilir. Ygg coinin ise bu yükseliş ve düşüşe maruz kaldığını bu yüzden ilerleyen zamanda yükselip düşeceği konusu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal