Yeşil Ceviz Kabuğu ile Diş Beyazlatma Tüyosu

Ağız sağlığı için oldukça önemli olan diş bakımı hakkında en çok merak edilen, ceviz kabuğu dişleri beyazlatır mı? Ceviz kabuğu suyu ile diş beyazlatma detaylarını haberimizde bir araya getirdik.

04.09.2019-14:04 - (Son Güncelleme: 03.07.2021-20:10)

Yoğun tempolu gün içerinde yediklerimiz ve içtiklerimize pek dikkat edemiyoruz. Bu durumda dişlerimizde bazı sağlık sorunlarına neden oluyor. Bizde diş beyazlatma konusunda en çok merak edilen, ceviz kabuğu dişleri beyazlatır mı? Ceviz kabuğu suyu ile diş beyazlatma detaylarını, yeşil ceviz kabuğu ile diş beyazlatma tüyoları başlığı altında sizler için hazırladık.

Gün içerisinde tükettiğimiz yiyecek ve içecekler dişlerimizde hızlı sararmaya, diş tartarı oluşumuna neden olabilir. Ancak yeşil ceviz kabuğundan elde edeceğiniz doğal karışımla bu sararmalardan ve diş tartarlarından kurtulabilirsiniz. Bunu yapmak için olgunlaşma aşamasına gelmemiş yeşil kabuklu bir ceviz yeterlidir.

HER DERDE DEVA CEVİZ KABUĞU DİŞLERİ BEYAZLATIR MI?

Diş tartarlarının en etkili yöntemi, faydaları saymakla bitmeyen ceviz kabuğu suyudur. Ceviz kabuğunda, antibakteriyel beyazlatma etkisi bulunur. Bu doğal etkende gün içinde yorulan dişlerinizi hem besler hem de beyazlatmaya yardımcı olur.

BEYAZ GÜLÜŞLER İÇİN CEVİZ KABUĞU SUYU İLE DİŞ BEYAZLATMA

Öncelikle cevizi ağaçtan koparırken eldiven kullanmalısınız. Aksi halde ellerinize renk verecektir ve bu renk pek kolay çıkmayabilir. Dalından kopardığınız cevizin kabuğunu doğrudan dişlerinize sürerseniz, diş minelerinize zarar vermeden bembeyaz dişlere sahip olabilirsiniz. Fakat bu işlemi yaparken cevizin diş etlerinizle temas etmemesine dikkat edin. Dişlerinizi beyazlatırken, diş etlerinizi sarartmak istemezsiniz.

YEŞİL CEVİZ KABUĞU İLE DİŞ BEYAZLATMA TÜYOLARI

Sizin için hazırladığımız tarifi 20 gün düzenli kullanarak diş tartarlarından kurtulabilirsiniz.

Malzemeler 

-1 kâse ceviz kabuğu 

-1 bardak su

-Suyu ve kabukları küçük bir tencere veya cezveye alın. 15 dakika süresince kaynatın ve biraz soğumasını bekleyerek dinlenmeye alın. Diş temizliğinizi yaparken günde 1 defa fırçanızı bu suyla ıslatın ve dişlerinize uygulayın. 20 günün sonunda diş tartarlarınızın yok olduğunu göreceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal