Yerli Üretim Redmi 9T Türkiye’de Satışa Sunuldu

Mart ayında Türkiye’deki fabrikasında telefon üretmeye başlayan Xiaomi, 2021 yılının başlarında tanıtılan Android telefonu Redmi 9T modelini satışa çıkardı.

08.06.2021-16:55 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-16:55) Yerli Üretim Redmi 9T Türkiye’de Satışa Sunuldu

Xiaomi tarafından verilen bilgilere göre; yerli üretim Redmi 9T, fotoğraf yetenekleri ve genel tasarımından ödün verilmeden tasarlandı. Kullanıcıların ihtiyaç duydukları yüksek performansı ve birkaç gün boyunca yetecek pil ömrünü sağlamak için gerekli donanımlara sahip olarak üretiliyor.

48 MP AI dörtlü kamera teknolojisine yer verilen Redmi 9T, ultra geniş açılı 8 MP kamerası sayesinde büyük grup ve geniş manzara çekimlerinde kadraja çok daha fazla görüntü sığdırabiliyor. MP 2makro lens ve 2 MP derinlik sensörü sayesinde de profesyonel düzeyde yakın plan çekimler yapılmasına olanak tanıyor.

YERLİ ÜRETİM = FİYAT/PERFORMANS

Redmi 9T, hafif tasarımına rağmen, büyük 6.000 mAh (tipik değer) kapasiteli pili ve Qualcomm Snapdragon 662 işlemci setiyle sınıfına göre güzel bir performans sergiliyor. Redmi 9T, 11nm teknolojisiyle üretilmiş enerji tasarruflu işlemcisiyle, önceki nesillere göre daha az ısı üretimi ve daha düşük güç tüketimi ile daha yüksek bir performans sunuyor. 18W hızlı şarj özelliği cihazın öne çıkan diğer özellikleri arasında yer alıyor. 

Corning Gorilla Glass 3 özellikli 6,53inç FHD+ Dot Drop ekranı, canlı ve net ekran görüntüsü deneyiminin yanı sıra sağlam yapısıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Xiaomi’nin yerli üretim Redmi 9T modelinin iki farklı versiyonu bulunuyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızaya sahip olan seçenek 2.799 TL’ye, 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza barındıran seçenek ise 2.999 TL’ye Türkiye’de müşterilerini bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal