Anonymous Hacker Grubu 'Şımarık Bir Milyarder' Diyerek Elon Musk'ı Tehdit Etti

Dünyanın en ünlü hacker grubu Anonymous, Elon Musk'ın kripto para piyasasını manipüle ettiğini iddia ederek ünlü milyarderi paylaştığı bir video ile tehdit etti.

06.06.2021-14:25 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-14:57)

Tesla, SpaceX ve Solar City gibi vizyoner şirketlerin CEO'su Elon Musk, bir süredir Dogecoin ve Bitcoin ile tweetler atıp fiyat artışlarına ya da fiyat kayıplarına neden oluyordu. Paylaştığı bu tweetler ise kripto paraların fiyatlanmalarında dalgalanmalara sebep olarak yatırımcıları zor durumda bırakıyordu.

Ünlü milyarder, son olarak Bitcoin ile ilgili tweet atmış ve bu kripto paraya olan desteğini çevresel nedenlerden dolayı kestiğini açıklamıştı. Elon Musk'ın bu paylaşımı Bitcoin'de ciddi fiyat düşüşlerine yol açtı.

ANONYMOUS AÇIK AÇIK TEHDİT ETTİ

Tüm dünyada, uluslararası şirketlere ve çeşitli devletlere düzenlediği siber saldırılarla adından sıklıkla söz ettiren Anonymous adlı hacker grubu, Elon Musk'a açık çağrı yaptığı bir video yayınlayarak, Tesla'nın üretimlerinde çevreci olarak değerlendirilmeyecek yöntemleri sıraladı ve Musk'ı suçladı. Ünlü hacker grubu, Elon Musk'ı Afrika'da çocuk işçi çalıştırmak ve çalışanlarına kötü davranmakla itham etti. Anonymous,"Şimdi kendinle denk bir rakiple karşılaştın. Biz bir orduyuz. Bizi bekleyin" diyerek Musk'ı açık açık tehdit etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal