Yerli Oyun Şirketi Rollic Games, Türk Yapımcıdan 6 Milyon Dolara Oyun Aldı

ABD'li Zynga şirketinin çatısı altında bulunan yerli oyun şirketi Rollic Games, başka bir Türk yapımcı CHEF Game Studio'nun 'Onnect - Matching Puzzle' isimli oyununu satın aldı.

10.12.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 10.12.2020-17:15) Yerli Oyun Şirketi Rollic Games, Türk Yapımcıdan 6 Milyon Dolara Oyun Aldı

Yerli oyun şirketi Rollic Games, Ankara merkezli CHEF Game Studio'nun bulmaca oyunu Onnect - Matching Puzzle’ı 6 milyon dolara satın aldı. Daha önce oyunun yayıncılığını yapan Rollic, böylelikle oyunun tüm haklarına sahip olmuş oldu.

Rollic Games Kurucusu ve CEO’su Burak Vardal, "Onnect yenilikçi oyun tasarımına harika bir örnek ve biz de oyunu tümüyle satın alarak bu başarının etrafında gelişimini sürdüreceğimiz için heyecanlıyız. Onnect’in örnek hikâyesi, geliştiricileri ürün odaklı başarıya ulaşma konusunda cesaretlendirecektir.” dedi.

Rollic Games’in yüzde 80’lik kısmı geçtiğimiz Ağustos ayında Zynga’ya satılmıştı. 168 milyon dolara gerçekleştirilen satın alma işleminden sonra şirket, Zynga çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal