Yerli otomobil'in ilk alıcısı belli oldu! TOGG'u inceleyen İzzet Yıldızhan; "Çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum"

Sevilen türkücü İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden türkücü, yerli otomobil TOGG'u inceleme fırsatı bulduğunu söyleyerek, TOGG'la ilgili düşüncelerini dile getirdi. İşte detaylar...

26.07.2022-12:15 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-12:15)

Sevilen türkücü İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaş grubuyla buluşan Yıldızhan, yemek yerken bir yandan da arkadaşlarıyla koyu sohbete daldı.

Yemeğin ardından evine gitmek için dışarı çıkan şarkıcı karşısında kameraları görünce şaşırdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden türkücü, yerli otomobil TOGG'u inceleme fırsatı bulduğunu söyleyerek, TOGG'la ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 izzet yıldızhan togg açıklaması

"Çok başarılı bir araç olmuş"

Basın mensupları ile samimi bir sohbet gerçekleştiren ünlü türkücü, yerli otomobil TOGG'u inceleme fırsatı bulduğunu söyledi. İzzet Yıldızhan TOGG ile ilgili, "Burada yakından inceleme fırsatım oldu. Gerçekten çok başarılı ve çok şık bir araç olmuş. İnşallah en kısa zamanda seri üretime geçer. Ben şimdiden araştırmalara başladım ve ön satış için şimdiden bekliyorum. Çıkar çıkmaz inşallah almayı düşünüyorum" sözlerini kullandı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal