İlhan Şen'den hayranlarını heyecanlandıran haber! Sevgilisi Pınar Gülkapan ile evlilik kararı mı aldı?

En son 'Sevmek Zamanı' isimli dizi ile ekranlara gelen yakışıklı oyuncu İlhan Şen, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de kameralara yansıdı. Tek başını AVM turu yapan İlhan Şen, sevgilisi Pınar Gülkapan'la ilgili sorulara verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

26.07.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-12:05) İlhan Şen'den hayranlarını heyecanlandıran haber! Sevgilisi Pınar Gülkapan ile evlilik kararı mı aldı?

Geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yiyen yakışıklı oyuncu İlhan Şen, bu aralar İstanbul'da olduğunu ve arkadaşları ile vakit geçirdiğini belirtti.

Mütevazı ve samimi tavırları ile gönülleri kazanan yakışıklı oyuncu, uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Pınar Gülkapan'la birlikte.

Evlilik iddiaları doğru mu?

Zorlu AVM'de tek başına objektiflere yansıyan İlhan Şen, kız arkadaşı Pınar Gültekin'in arkadaşları ile vakit geçirdiğini kendisinin de birazdan arkadaş grubuyla buluşacağını söyledi. Haklarında çıkan evlilik kararı iddiaları sorulunca utanan yakışıklı oyuncu basın mensuplarına teşekkür ederek restoranda kendisini bekleyen arkadaşlarının yanına geçti.

 ilhan şen evleniyor mu

İlhan Şen kim?

19 Aralık 1987 Bulgaristan doğumlu olan İlhan Şen, iki yaşında İstanbul'a gelmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan oyuncu, 2008'de Türkiye'nin En İyi Mayo Modeli seçilmiştir. 2009'da da Türkiye'nin En İyi Modeli seçilmiştir.

Daha sonra Bulgaristan'da düzenlenen Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve Avrupa'nın En İyi Modeli seçildi. Bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi adlı dizi ile adım atmıştır.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal