Yerli otomobil TOGG ne zaman satışa çıkacak? TOGG fiyat listesi belli oldu mu, hangi model kaç para olacak?

Yerli yapım olarak Türkiye'de satışa sunulacak TOGG aracı için fiyat listesi merak konusu oldu. Yerli otomobil TOGG ne zaman satışa sunulacak? TOGG fiyat listesi belli oldu mu? TOGG 2022 fiyat listesi merak konusu olurken milli otomobil için meraklar arttı. TOGG hakkında detaylar haberimizde

08.04.2022-17:57 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-18:24) Yerli otomobil TOGG ne zaman satışa çıkacak? TOGG fiyat listesi belli oldu mu, hangi model kaç para olacak?

Büyük bir heyecanla beklenen TOGG'un satışa çıkması için tarih tahminleri gelmeye başladı. TOGG'un satışa sunulmasıyla beraber Türkiye'de otomobil pazarındaki satışların etkilenmesi bekleniyor. Vatandaşlar tarafından merakla beklenen TOGG fiyat listesi belli oldu. İşte herkesi şaşırtan TOGG fiyat listesi haberimizde

Satışlar 2023'te başlıyor

Türkiye'nin ilk yerli otomobil olarak üretilen TOGG için deneme sürüşleri yazın başlaması bekleniyor. TOGG'un ilk modeli ise SUV'dur. 2023 yılında ise satışa verilmesi düşünülüyor. Maliye Bakanı Nureddin Nabati ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı ve Togg Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Togg heyetiyle görüşmeler tamamlandı.

TOGG ne zaman çıkacak?

TOGG 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG SUV modeli günümüz fiyatı ve şartlarıyla 800 bin TL civarında olması bekleniyor. Birçok özelliği bulunan SUV modeli fiyat artışında etkili olmuştur.

 TOGG Sedan'ın fiyatı büyük ölçüde belli olacak. Mevcut tahminler tutarsa ​​ve TOGG 800 bin TL etiketle satışa çıkarsa TOGG Sedan'ın da 600 bin TL ile 800 bin TL arasında bir etiket fiyatı olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal