04.01.2024-11:44 (Son Güncelleme:04.01.2024-12:21)


1

Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu zaman zaman evlilikleriyle gündem oluyor.



2

Yeni yıla dudak dudağa giren Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun gizlice boşandığı gündem olunca açıklama gecikmedi.



3

Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, Temmuz 2014'te Los Angeles'ta nikah masasına oturmuştu. Bir süre önce boşanmanın eşiğinden dönen çift evliliklerine ikinci bir şans vermişti.



4

Çiftin yeni yılda da dudak dudağa oldukları halleri gündeme gelirken gizlice boşandıklarına dair de yorumlar sosyal medyanın gündemine oturdu.



5

Yılbaşı için Kıbrıs'ta sahne alan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Dillere pelesenk olan şarkılarını seslendiren Kenan Doğulu'yu yalnız bırakmayan eşi Beren Saat ve annesi sarılarak dans etti.



6

Güzel oyuncu eşi Beren Saat ile dudak dudağa yeni yıla giren Kenan Doğulu boşanma iddialarını esprili bir şekilde yanıtladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kenan Doğulu, "Onlara çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Biz de 'Aa boşandık mı?' diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?" ifadelerini kullandı.



7

Eşi güzel oyuncu Beren Saat'in kendisini dinlemeye geldiği hatırlatılan ve "Hakkınızda birçok iddia ortaya atıldı. Boşanacağınız söylendi" sorusu yöneltilen Doğulu, "Onlara çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Biz de 'Aa boşandık mı?' diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr