04.01.2024-10:52 (Son Güncelleme:04.01.2024-10:52)


1

Sadakatsiz dizisindeki ‘Derin’ karakteriyle ünlenen ve her paylaşımıyla adından söz ettiren Melis Sezen son pozlarıyla ortalığı karıştırdı. Ünlüler arasında başlayan külot trendine Yağmur Tanrısevsin'den sonra bu kez Melis Sezen de ayak uydurdu.



2

'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği Derin karakteri ile hafızalara kazınan ve oyunculuğu ile beğeni toplayan oyuncu Melis Sezen son tarzıyla sosyal medyada gündem yarattı.



3

Sevgilisi Atilla Bingöl'ün ABD'de bir hayli meşhur olan tükürük örneği ile kişinin atalarını belirleyen DNA kitini doğum gününde hediye almasıyla geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemine oturan Sezen sosyal medya paylaşımlarıyla da bir hayli dikkat çekiyor.



4

İddiaları dansları ve ilginç tarzıyla dikkatleri daima üzerine çeken Melis Sezen son olarak Elle dergisi için poz verdi.



5

Son zamanlarda yayılan külot modasına katılan Melis Sezen kapak için ilginç pozlar verince sosyal medyanın da diline dolandı.



6

Oyuncunun pozunu görenler "Zarafetten uzak olmuş", "Çok saçma bir poz", "Bu poza neden gerek duydunuz?", "Hiç hoş değil" yorumlarıyla beğenmediklerini dile getirdi.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr