Yeni tarzı dillere düşen Hadise'den Kardashian imajı!

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni şarkısının klibi için imaj değiştirdi. Saçlarını sarıya boyatan ve ve şeklini değiştiren Hadise'nin son hali dünyaca ünlü yıldız Khloe Kardashian'a benzetildi. Güzel şarkıcının yeni tarzı sosyal medyada gündem oldu.

22.05.2022-12:25 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-12:25)

Rap şarkıcısı ile ortak proje çıkaran ünlü şarkıcı Hadise, Murda ile çıkardıkları ‘İmdat’ şarkısının klibi için hazırlıklara başladı. Yeni şarkı, yeni klip sıralamasına yeni imaj da ekleyen Hadise'nin son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Yeni halini gösteren bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan güzel şarkıcı dünya ünlü yıldız Khloe Kardashian’a benzetildi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler

İş insanı Mehmet Dinçerler ile bir süredir birlikte olan ve 15 Mart tarihinde nişanlanan ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz ay sessiz sedasız nikah masasına oturarak evlenmişti. Aile arasında gerçekleştirilen törenle dünya evine giren Hadise, diğer taraftan çalışmalarını da ihmal etmeyerek rapçi Murda ile olan ortak projesine de hız vermişti.

Hadise'den Kardashian imajı

Murda ile 'İmdat'isimli şarkıya imza atan Hadise, şarkının klip çekimlerine devam ederken aynı zamanda imaj değiştirdi ve hayranlarının karşısında bambaşka bir Hadise olarak çıktı. Saçlarını sarıya boyatan ve şeklini değiştiren Hadise'nin son halini görenler Khloe Kardashian benzetmesi yaparken, kimi kullanıcılar şarkıcının yeni tarzını çok beğendi kiğmileri de çok fazla yakıştıramadı. Bazı hayranları ise Hadise'ye yaptığı yorumlarda “Rengi de peruğu da kötü” ifadelerini kullandı.

Hadise'den Kardashian imajı

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal