Doğumuna sayılı günler kalan Demet Evgar'a tepki yağdı! Evinin bahçesinde 2.düğününü yapan Evgar'a eleştiri yağmuru

Ünlü oyuncu Demet Evgar'dan gündemde yerini korurken şimdilerde ise 2.düğünü ile dikkatleri üzerine çekti. Aile arasında sade nikah töreniyle evlenen Evgar'ın düğünü pandemi dolayısıyla ertelendi. 2.düğününü evinin bahçesinde yapan sevilen oyuncu, mahalle sakinlerini çileden çıkardı. İşte detaylar...

22.05.2022-10:54 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-12:02)

6 yıldır birlikte olan Demet Evgar ve Levent Babataş sade nikah töreniyle dünya evine girmesinin ardından kutlamaların arkası kesilmedi. Şuan 7 aylık hamile olan Evgar, baby shower yapmak yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yaparak meraklara neden oldu. Devamında ise dualar ve çiçekler eşliğinde Anadolu geleneği olan ritüelle karnına kına yaktırdı. Yaptığı kutlamalar ve törenler ile gündeme gelen Demet Evgar pes etmiyor. 2.düğünü için Emirgan'daki evinin bahçesini tercih eden sevilen oyuncu etrafta oturanları düşünmedi ve yakıştıramadık yorumlarına maruz kaldı. Demet Evgar'ın 2.düğün görüntüleri haberimizin devamında

Demet Evgar'ın 2.düğünü

Ünlü oyuncu Demet Evgar 6 yıldır birlikte olduğu Levent Babataş ile Mart ayında dünya evine girdi. 2 ay sonra düğün yapma kararı alan çift Emirgan'daki evlerinin bahçesinde sevenleriyle düğün yaptı. Çiftin arkadaşları ve yakınlarının bulunduğu düğünde eğlenceli dakikalar objektiflere takıldı.

42 yaşında ilk bebek heyecanını tanımlayan Demet Evgar bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. Aile arasında gerçekeleşen nikahta ve düğününde farklı 2 gelinlik tercih etti. Hamilelik sürecini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Evgar bu süreçte sadece turşu aşerdiğini belirtti.

Demet Evgar'ın 2.düğünü

 

Mahalle sakinleri tepki gösterdi

Bütün mutluluğunu geride bırakan tepkiler yağmaya başladı. Emirgan da evinin bahçesinde düğün yapan Evgar, yüksek ses yüzünden çevredeki evlerden tepki topladı. Sokaklara park edilen arabalar birçok kişiyi mağdur etti. Yaşanan tatsızlıklar üzerine mahalle sakinleri sosyal medya üzerinden tepkilerini gösterdi. Demet Evgar'ın komşuları bu hareketi Evgar'a yakıştıramadıklarını belirtti.

Demet Evgar'ın kına töreni

Pelin Doğan'dan sitem dolu mesaj

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Pelin Doğan'ın sosyal medyadan yazdığı tepki şu şekilde; "Emirgan'ın sokaklarını kapatıp, yaşlısı hastası demeden mahvettiler! Mahalle düğünü yapacaksan Arnavut kaldırımlı sokaklarda yaşayan insanları düşüneceksin! Vale bile tutmadan yüzlerce insanın evinin, apartmanının kapı önlerini sokaklarını kapadılar. Hiç yakışmadı." yorumlarında bulundu.

Demet Evgar'a tepki yorumları

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal